scrisoare deschisă

"Dan Tanasa, Str. Aleea Avintului, Nr. 2,
Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

Scrisoare deschisa adresata domnului Madalin Guruianu,

Subsemnatul Dan Tanasa, editorialist al saptamanalului „Condeiul Ardelean” si membru al mai multor asociatii civice din judetul Covasna care militeaza pentru pastrarea si afirmarea identitatii romanilor din judet salut candidatura domnului Madalin Guruianu pentru postul de consilier local independent la Sfantu Gheorghe.
Madalin Guruianu este unul dintre putinii tineri care incearca sa isi faca loc in viata politica a urbei si imi exprim speranta ca avantul sau tineresc precum si cunostintele sale in domeniul administratiei publice vor fi de un real folos comunitatii din Sfantu Gheorghe.
As dori sa cunosc cat mai clar care sunt proiectele pe care Madalin Guruianu doreste sa le realizeze din functia de consilier local, pentru a ma convinge ca domnia sa merita votul meu si al celorlalti cetateni ai municipiului Sfantu Gheorghe care intentioneaza sa il voteze la apropiatele alegeri locale.
Ca simplu cetatean voi monitoriza discursurile publice si declaratiile din timpul campaniei electorale ale tuturor candidatilor, dar in mod deosebit ale domnului Guruianu de alegerea caruia se leaga multe sperante ale tinerilor din Sfantu Gheorghe, si nu numai.
Am dori sa stim daca domnul Guruianu sustine ideea deputatului UDMR Antal Arpad care intentioneaza sa convinga tinerii care au plecat din judet sa se reintoarca. Asteptam cu interes un raspuns pe blogul domniei sale pe care il citim in fiecare zi.

Cu respect, Dan Tanasa,
29.04.2008"


Evident că mă bucură interesul acordat persoanei mele de către dumneavoastră cei care citiţi acest blog / site...
Mulţumesc domnului Tanasă pentru cuvintele frumoase adresate şi pentru încrederea acordată ... voi încerca să nu dezamăgesc oamenii care mă vor vota, conştient de faptul că de alegerea mea "se leagă multe speranţe ale tinerilor din Sfântu Gheorghe şi nu numai". Însufleţit de aceste sentimente că sunt candidatul care "vede un viitor" în această comunitate, voi dezvolta mai multe programe cu şi pentru tineri... în câteva zile voi prezenta pe larg programul meu electoral, dar în acest moment lucrez cu echipa de campanie la prioritizarea mesajelor şi, după cum se observă pe site/blog...în acest timp continui să fac ceea ce am făcut şi până acum, adică să mă implic în cât mai multe domenii de folos comunităţii, cu convingerea că vorbele sunt importante, dar faptele rămân esenţiale...
În ceea ce priveşte mesajul transmis de candidatul UDMR la funcţia de primar al oraşului, n-am cum să nu recunosc faptul că încurajarea tinerilor să iasă din oraş, dar să se întoarcă la un moment dat şi să "pună umărul" la reconstrucţia zonei este unul dintre obiectivele pe care le-am urmărit constant împreună cu colegii mei din Asociaţia Pentru Comunitate... pentru conformitate puteţi spicui dintre articolele din cartea "Picătura din cer", mai ales finalul de la "Colecţionarii de idei", dar şi altele...

Comentarii

Cristi a spus…
Domnule Guruianu, va urez bafta!
Mădălin Guruianu a spus…
mulţumesc foarte mult!
aştept orice fel de sugestii, propuneri, idei ... pentru a încerca să construim "împreună" un viitor mai bun!