2000 DE CAIETE PENTRU CEI CARE ÎNCEP ŞCOALA !

Comentarii

Mădălin Guruianu a spus…
Jumătate dintre caiete împărţite în prima zi

Aproape 50 de seturi cu caiete, reprezentând jumătate din pachetele gratuite oferite de ASIMCOV, Incubatorul de Afaceri şi “Librăria Pentru Comunitate”, au fost împărţite încă din prima zi persoanelor care au participat la concursul cu premii pentru cei care încep şcoala la 15 septembrie.
În cadrul acestui concurs derulat între 1 şi 11 septembrie, cei care doresc să câştige unul dintre cele o sută de seturi a câte 20 de caiete – 10 format A3 şi 10 format A4 – sunt invitaţi să vină să-şi ridice premiul în fiecare zi la ora 17 la Librăria pentru Comunitate, cu talonul din cotidianul “Observatorul de Covasna” completat.
Ideea s-a bucurat de succes mai ales în rândul părinţilor, care nu au ratat şansa de a economisi nişte bani şi au venit să ridice caietele încă din prima zi.
“Este o iniţiativă bună, cât mai multe iniţiative de acest gen prind bine. Am doi băieţi, unul student, şi pentru el iau caiete. Nu le cumpăr niciodată deodată, încep să cumpăr caiete la sfârşitul lunii iunie şi până în septembrie tot cumpăr. Nu îmi permit să le iau toate deodată”, spune C.B., una dintre câştigătoare.
Acest concurs este derulat la iniţiativa directorului Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna (ASIMCOV), Vajda Lajos, Incubatorul de Afaceri şi Librăria „Pentru Comunitate”, şi are drept scop de a susţine activitatea şcolară cu o parte din rechizitele necesare înaintea începerii anului şcolar, mai ales având în vedere costurile din ce în ce mai mari care trebuie suportate de părinţi.

Ana Sidon, Observatorul de Covasna
Mădălin Guruianu a spus…
exact înainte de începutul şcolii, vineri 12 septembrie am reuşit, împreună cu partenerii de la ASIMCOV şi Incubatorul de Afaceri, să oferim încă 1000 de caiete, 50 de seturi de câte 20, pentru tinerii din oraş care s-au deplasat la Librăria Pentru Comunitate.
Mulţumim partenerilor şi promitem că vom fi întotdeauna alături şi pentru comunitate!