AM CASTIGAT

SEDINTA MARATON DE ASTAZI- 5 ore!- NE-A ADUS O INCREDIBILA VICTORIE!
PROIECTUL DE HOTARARE REFERITOR LA REFERENDUMUL PENTRU AUTONOMIE A PICAT LA VOT!
CU SIGURANTA ACESTA A FOST MOMENTUL CAND S-A DEMONSTRAT DIN PLIN CA RAUL APARE CAND OAMENII BUNI NU FAC NIMIC!
MULTUMESC COLEGILOR MEI ROMANI PENTRU INCREDEREA ACORDATA SI PENTRU CA AU ACCEPTAT SA VOTEZE CONFORM CELOR EXPUSE DE MINE IN PAUZA DE 2 MIN PE CARE AM CERUT-O INAINTE DE A VOTA! (UDMR propusese amanarea, iar noi NU am votat pentru aceasta, iar la votul principal noi 4 am votat contra, iar cei 6 colegi de la UDMR s-au abtinut, facand inutil votul pentru al celor 8 reprezentanti PCM)...fara voturile necesare, PROIECTUL A PICAT
Maine voi detalia mai multe de la aceasta cea mai importanta sedinta din acest Consiliu Local...

Comentarii

Anonim a spus…
Felicitari!
Anonim a spus…
Joi, 30 octombrie 2008 / 21:30:16

Un consilier local crede că adoptarea proiectului pe tema autonomiei ar fi deschis "Cutia Pandorei"

SFÂNTU GHEORGHE (MEDIAFAX) - Consilierul independent din cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, joi, că prin adoptarea proiectului de hotărâre privind organizarea referendumului pe subiectul autonomiei s-ar fi deschis "Cutia Pandorei".

De altfel, Mădălin Guruianu a şi protestat faţă de iniţiativă, numindu-şi protestul "Împotriva politicienilor care vor să deschidă Cutia Pandorei", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Consilierul a fost de părere că iniţiativa este "provocatoare şi aducătoare de probleme, prin care se vor înrăutăţi relaţiile dintre românii şi maghiarii trăitori în oraş", rugându-i pe iniţiatori s-o retragă.

"Vom redeştepta demonii ultranaţionalismelor în ambele etnii, română şi maghiară, demoni care păreau a fi adormiţi în ultimul timp, iar efectul asupra comunităţii în ansamblu este greu de calculat", a spus consilierul, înaintea votului.

De asemenea, Guruianu a afirmat că, dacă proiectul ar fi votat, s-ar renunţa la ideea de multiculturalitate care "ar trebui să-i călăuzească pe toţi, în calitate de cetăţeni ai Uniunii Europene".

În plus, consilierul ceruse retragerea proiectului şi pentru că, a spus el, îi bănuieşte pe iniţiatori de "politicianism ieftin, deoarece apropierea alegerilor scoate întotdeauna idei de unică folosinţă", strict pentru campania electorală.

"Foarte împăcat cu conştiinţa mea, voi vota împotriva acestui proiect de hotărâre, pentru că nu vreau să fiu părtaş la această adevărată deschidere a cutiei Pandorei", a spus Mădălin Guruianu.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a respins, joi, proiectul de hotărâre privind organizarea referendumului local pe tema autonomiei Ţinutului Secuiesc, conform iniţiativei legislative "Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc".

Kiss Edit, corespondenti@mediafax.ro
Anonim a spus…
Sunt mandru ca am votat cu madalin! Bravo madalin!