RECITALUL COMPETENŢEI

Duminică am plecat mai rapid din Buşteni - mulţumesc pentru invitaţie tuturor tinerilor din echipa de organizare a Festivalului de Colinde Adolescent ! - pentru a ajunge la unul dintre cele mai emoţionante şi salutare evenimente din Sfântu Gheorghe: aniversarea a 35 de ani ai Clubului Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe şi acordarea numelui KATI SZABO Sălii Sporturilor din localitate.

Evenimentul a beneficiat de prezenţa unor nume mari din sportul românesc - cei mai notorii fiind chiar multipla campioană Szabo Kati, domnii Octavian Belu şi Dan Grecu, dar şi echipa de acrobaţi Romanian Golden Team, condusă de fostul gimnast Marius Urzică...

În calitate de preşedinte al Comisiei de Tineret şi Sport din Consiliul Local Sfântu Gheorghe am fost foarte încântat de tot ce s-a întâmplat ÎN BENEFICIUL SPORTULUI COVĂSNEAN în noua "Sală Kati Szabo". Felicit atît pe cel care a avut ideea cu denumirea sălii - Aros Karcsi, ziarist sportiv la Haromszek, cât mai ales pe cel care a făcut posibil evenimentul şi a reuşit pe deasupra o amenajare excelentă a sălii, directorul CSM, Carol Şanta.

NICI CĂ SE PUTEA UN EVENIMENT MAI BINE VENIT ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ LA SFÂNTU GHEORGHE, CÂND ÎN ŞEDINŢA DE JOI DIN CONSILIUL LOCAL SE VA PUNE ÎN DISCUŢIE PROIECTUL DE HOTĂRÂRE REFERITOR LA REFERENDUMUL PENTRU AUTONOMIA ŢINUTULUI SECUIESC!

Totul a fost sub semnul exemplar al convieţuirii autentice din această zonă "binecuvântată de Dumnezeu", aşa cum a spus în discursul său dl. Belu. Am rămas impresionat de oamenii care au lucrat pentru reuşita acestui eveniment - ROMÂNI ŞI UNGURI DEOPOTRIVĂ!, de căldura cu care a fost primită marea campioană care a fost Kati Szabo de către toţi cei prezenţi, ROMÂNI ŞI UNGURI DEOPOTRIVĂ!, de modul în care au fost apreciaţi dansatorii de la Ansamblul Haromszek şi mai ales de entuziasmul şi emoţia care a cuprins asistenţa în timpul execuţiilor acrobatice din cadrul spectacolului Romanian Golden Team, condus de Marius Urzică.

A FOST UN RECITAL AL COMPETENŢEI, CARE A DEMONSTRAT FĂRĂ ECHIVOC FAPTUL CĂ ROMÂNII ŞI UNGURII DEOPOTRIVĂ APRECIAZĂ MAI MULT CALITATEA,  PROFESIONALISMUL ŞI OMENIA, ÎN DAUNA UNEI VIZIUNI ÎNGUST-ETNICISTE, PROMOVATĂ DE POLITICIENII CU FAŢA SPRE TRECUT!

Comentarii