EVENIMENT GRIGORE LEŞE ÎN SFÂNTU GHEORGHE


Ca un corolar al activităţi excelente din acest an a Teatrului "Andrei Mureşanu" - producţie spectacole: cu succes la public ("Gaiţele" şi "D'ale carnavalului") cu premii la festivaluri ("De mână"), pentru copii ("Iepuraşul încrezut"), realizare festival internaţional "TAM per 2", dar şi curs de pregătire pentru artişti şi personalul tehnic realizat cu maestrul David Esrig şi asistenţii domniei-sale din Germania, sezonul se închide cu un SPECTACOL EVENIMENT!

Teatrul „Andrei Mureşanu“ îl prezintă pe
GRIGORE LEŞE
în spectacolul „DRUMUL - ritualuri de trecere“
Premiera: în data de 11 decembrie 2008, ora 18.30.
Primii 350 de spectatori vor primi un CD semnat Grigore Leşe.
Rezervări la telefoanele: 0267.315.324 sau 0762.685.956


Comentarii

Tudor a spus…
Multumesc celor care au facut posibil acest EVENIMENT. Sper sa fie sala plina de iubitori / cunoscatori ai OMULUI Grigore Lese si folclorului curat pe care il promoveaza. Sper sa nu gresesc cand spun ca Grigore Lese sau Grigore a li Ion Opriş, cum îi spun ţăranii din Stoiceni (Lăpuş),a ramas singurul interpret in stare sa cante celebra " Horea cu noduri " atat de specifica Maramuresului si care, din pacate, se mai canta doar in cateva sate din Maramures si Tara Lapusului. pentru mine, cel putin, "Nu-i lumina nicari" si "Cantec despre Bucovina" au insemnatatea si forta rugaciunii de seara si celei de dimineata. Inca o data MULTUMESC.
Diana a spus…
Grigore Lese imi aduce aminte de perioada liceala, cand la concursurile nationale de cultura si civilizatie romaneasca am cantat "Cantec despre Bucovina" alaturi de "Gasca lui Apan" (Minisat Sf Andrei, Brasov)si prietenii din Comanesti si Rm Valcea. Este minunat cum un simplu cantec, o voce, te poate trimite cu gandul inapoi in farmecul perioadei adolescentine, adolescenta care in mare parte a fost influentata de folclor si muzica populara. Abia te asteptam, Grigore Lese!