RUGĂ PENTRU UN EROU NAŢIONAL!

A plecat dintre noi un erou naţional: Constantin Ticu Dumitrescu.
După 1989 puţini s-au remarcat prin idealism, perseverenţă, decenţă şi mai ales, putere de a nu face compromisuri cu lucrurile cu adevărat importante. Cu certitudine "Ticu" Dumitrescu a fost un asemenea om de mare caracter. În activitatea sa de parlamentar a demonstrat că schimbările sunt posibile, iniţiind o serie de legi dintre care Legea deconspirării Securităţii („Legea Ticu”), Legea lustraţiei, Legea anulării condamnărilor politice din perioada comunistă etc. Comuniştii şi securiştii ascunşi prin diverse partide şi grupuri de interese au reuşit să le piardă de-a lungul anilor pe drum - citeşte Parlament / Justiţie -, să le facă să fie cât mai puţin aplicabile, dar demersurile sale au deschis ochii mai multor generaţii care s-au regăsit în gesturile acestui adevărat luptător.
S-a afirmat în activitatea PNŢCD fiind prieten apropiat al regretatului Corneliu Coposu. Retras din prim planul politicii României după 2003 - nu putea fi de acord cu compromisurile şi linia spre care se îndrepta P.N.Ţ.C.D., Ticu Dumitrescu s-a dus zilele trecute în ceruri, dar moştenirea sa va rămâne în sufletele noastre: JOS SECURIŞTII!
Să nu uităm niciodată că asemenea exemple pot reconstrui România!
Asemenea repere morale ne pot scoate din marasmul plin de mizerie politicianistă din jur!
Asemenea exemple ne pot face să mergem înainte cu credinţa în Dumnezeu şi în puterea oamenilor de a lovi un sistem corupt, în care foştii securişti nu au fost traşi încă la răspundere!
Asemenea oameni sunt eroii naţionali, cei care demonstrează că a-ţi iubi ţara nu înseamnă doar să vorbeşti, ci să acţionezi pentru binele ei!
Să ne rugăm pentru sufletul lui Ticu Dumitrescu!
Odihneşte-l în pace, Doamne!

Comentarii