SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE III


„Saint George, city of debate” a ajuns la a III-a ediţie şi ne-am hotărât să îl transformăm dintr-un eveniment local într-unul naţional. Va fi o competiţie de dezbateri, sistem OPEN, în format KP şi va avea loc peste aproximativ o lună, în zilele de 7-8 martie la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe.

Evenimentul va fi organizat împreună cu CNMV în weekend, cazarea făcându-se gratuit în nopţile de vineri şi sâmbătă la internatul din CNMV, masa nefiind asigurată, iar taxa de participare va fi de 10 de lei / debater. Arbitrii şi trainerii nu vor plăti nici un fel de taxe. Din cauza apropierii de o competitie majoră organizată la Bucureşti la începututl lui martie, tema va fi aceeaşi, adică "Ar trebui înăsprită legislaţia în domeniul reciclării în Romania?"

Unul dintre punctele de atracţie ale evenimentului va fi echipa de arbitrii care se va deplasa de la Cluj la Sfântu Gheorghe cu această ocazie, echipă condusă de Emil Mesaroş, preşedintele ARDOR Transilvania şi campionul european şi mondial la debate Dan Cristea.

Fiind o competiţie OPEN, aşteptăm înscrierile oricărei echipe, indiferent de nivelul de pregătire, însoţită evident de către un trainer / arbitru, până în max. 20 februarie pe mail guruianu@gmail.com.

Comentarii