Sfântu Gheorghe îl omagiază pe Marian Cozma !Aşa cum am promis anterior, ieri seara am participat împreună cu colegii din Comisie dar şi cu alţi oameni din comunitate la aprinderea uneor lumânări, respectiv depunerea unor flori în memoria regretatului sportiv Marian Cozma. Astăzi acesta a fost omagiat în plen de către Consiliul Local Sfântu Gheorghe, care a început şedinţa extraordinară cu un moment de reculegere.
La finalul şedinţei am propus, iar colegii consilieri au fost principial de acord cu instituirea unor premii speciale oferite de conducerea oraşului pentru sportivii şi artiştii care fac cinste comunităţii, sub deviza "să-i preţuim cât timp trăiesc!"... (dealtfel editorialul superb al prietenului Dani Şanta http://despresport.blogspot.com/ m-a convins că era cam singurul lucru care se putea face în aceastăp regretabilă situaţie...)

La finalul şedinţei, tânărul pictor Ramon Grosos, ajutat la sfârşitul anului trecut de către Comisia de Tineret şi Sport şi de către Primărie, a donat domnului primar un tablou propriu, cu imaginea Primăriei, mulţumind pentru sprijinul acordat...

Comentarii