Început de REFLEX... cu casa închisă!Început în forţă pentru REFLEX, cu spectacolul budapestan după "Carnavalul" lui Goldoni. Puţin prea clasic pentru gustul meu, spectacolul a avut mare succes la publicul prezent, care a umpul până la refuz sala teatrului din Sfântu Gheorghe. Foarte multă lume bună din oraş, dar şi din ţară - criticii dfe teatru s-au înghesuit în oraşul nostru să participe la unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din România şi ăsta este unul dintre marile beneficii pentru REFLEX. (Mă gândesc aici şi la faptul că trupele din oraş au reprezentaţii care vor fi văzute!) Interpretări actoriceşti extrem de bune, o scenografie foarte interesantă, dar un pic "prea cuminte".

Oricum, vestea cea mare a zilei de ieri a fost că Festivalul se joacă cu casa închisă! (pentru cei dornici de bilete de ultim moment, în fiecare zi la începerea spectacolului se pun în vânzare bilete pentru locurile cumpărate de abonaţi sau sponsori şi care nu sosesc la reprezentaţie...aşa că, fiţi pe fază şi s-ar putea să mai prindeţi un loc...)

Astăzi se prezintă superbul spectacol de teatru-dans de care v-am vorbit în momentul premierei, după Romeo şi Julieta, în interpretarea actorilor de la Studio M. dacă-l rataţi astăzi, averţi grijă că se mai joacă şi sâmbătă...

Comentarii