mediafax... interimat + mesaje pentru comunitate !

Filiala PNL Sfântu Gheorghe este condusă de o echipă interimară, după demisia preşedintelui
SFÂNTU GHEORGHE (MEDIAFAX) - Organizaţia municipală a PNL Sfântu Gheorghe va fi condusă, până la alegerile europarlamentare, de o echipă numită interimar, după ce preşedintele organizaţiei, Carol Grigore, a demisionat din funcţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unul dintre membrii echipei de conducere interimară a PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că alegerile pentru desemnarea noului preşedinte al organizaţiei municipale vor fi organizate doar după alegerile pentru PE.
Guruianu, care a fost desemnat manager de campanie al PNL în judeţul Covasna, a subliniat că Grigore a demisionat recent de la conducerea organizaţiei municipale şi şi-ar fi motivat gestul prin faptul că, în prezent, nu are timp pentru a se ocupa de campania electorală.
De asemenea, Mădălin Guruianu şi-a exprimat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Sfântu Gheorghe.
Mădălin Guruianu, consilier local în Sfântu Gheorghe (ales în CL anul trecut, ca independent), a devenit membru PNL la sfârşitul lunii martie, după alegerea lui Crin Antonescu în fruntea PNL.


PNL Covasna va avea un mesaj şi pentru maghiari în campania electorală pentru PE
SFÂNTU GHEORGHE (MEDIAFAX) - PNL Covasna a anunţat că va avea, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, un mesaj şi pentru comunitatea maghiară, managerul de campanie al formaţiunii, Mădălin Guruianu, considerând că nu este de dorit să existe o comunicare doar cu membrii comunităţii româneşti din judeţ.
Managerul de campanie al PNL Covasna, Mădălin Guruianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PNL va avea, în judeţ, înaintea alegerilor pentru PE, o campanie diferită de cea de până acum, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mădălin Guruianu a afirmat că a cerut conducerii centrale a PNL să încerce să formuleze, împreună cu liberalii covăsneni, un mesaj pentru comunitatea maghiară.
"După cum ştiţi, vreau să cred că, în ultimii ani, am demonstrat că se poate şi trebuie făcute lucruri împreună şi cred că PNL, dintre toate partidele româneşti din ţară, este într-o poziţie suficient de deschisă şi de relaxată pentru a avea o relaţie de mare încredere cu maghiarii", a afirmat Guruianu.
El a spus că, în calitate de manager de campanie pentru Covasna, îi este greu să creadă că trebuie să existe o comunicare doar cu românii.
"Nu-mi este specific acest lucru, să fac o comunicare specială cu membrii comunităţii româneşti, unică şi exclusivă şi nici nu cred că este de dorit", a adăugat Mădălin Guruianu.
În opinia acestuia, şi politicienii maghiari au avut şi ar trebui să aibă din ce în ce mai multe mesaje pentru comunitatea românească, la fel şi politicienii români, având în vedere specificul zonei.
Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, marţi, că PNL Covasna numără aproximativ 600 de membri, din care un sfert sunt de naţionalitate maghiară.

Comentarii