Invitaţie culturală şi sportivă !

Ieri a fost o zi senzaţională!
Cel mai important lucru este că am reuşit să-mi împart timpul astfel încât să rezolv toate cele programate de dimineaţă… şi au fost câteva întâlniri de campanie, conferinţă de presă, şedinţe la municipiu şi judeţ etc.
Cel mai important este că am început o campanie stradală cu tinerii voluntari pentru europarlamentarii liberali. Completăm chestionare, invităm oamenii să viziteze muzeele din oraş cu ocazia Zilei Internaţionale a Muzeelor şi îi provocăm să practice sport la acest sfârşit de săptămână, rezervând mese de ping-pong, piste de bowling, terenuri de tenis de câmp şi de fotbal… Într-o lume în care voturile se cumpără cu mici şi bere, noi îi invităm pe oameni să facă mişcare, dar şi să admire exponatele adăpostite în cele 3 muzeze din oraş: Muzeul Spiritualităţii, Muzeul Carpaţilor Răsăriteni şi Muzeul Naţional Secuiesc.
În numele echipei de campanie, mulţumesc tuturor celor care se opresc să răspundă la chestionar şi îi felicit pe cei care ne vor însoţi duminică prin acest periplu cultural-sportiv …

poţi descărca şi completa chestionarul şi aici...important e să ajungă la noi până sâmbătă la ora 10.00!E de ascultat discursul lui Crin Antonescu de la lansarea candidaturii...
http://www.viddler.com/explore/razvansfat/videos/1/

Comentarii

TNL COVASNA a spus…
Înapoi în viitor

Campania PNL pentru alegerile europarlamentare de peste aporximativ o lună a început simplu şi la obiect: facem cultură şi sport, cu accent pe facem. Liberalii şi-au instalat cortul în faţa sediului şi au lansat o întrebare unanimă despre mens sana in corpore sano. Ce e muzeul şi ce e sportul?
Muzeul e trei: Muzeul Spiritualităţii& Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, Muzeul Naţional Secuiesc, cultură pe pâine pentru câştigătorii tragerii la sorţi, cei care vor răspunde ce vor să vadă duminica la pranz.
Sportul e patru, adică ai de ales între tenis de masă, bowling, tenis de câmp sau fotbal; tot prin tragere la sorţi câştigătorii vor primi tot felul de bunătăţi, gen tricouri si treninguri. Managerul de campanie al PNL Covasna, Mădălin Guruianu, a spus că ţinta acestei campanii înseamnă –dincolo de atragerea voturilor - focalizarea atenţiei pe o campanie făcută bine, cu oameni tineri şi entuziaşti, cu voluntari care nu se feresc să te oprească pe stradă şi să te întrebe „Când a fost ultima dată când aţi vizitat un muzeu?”, sau „Când a fost ultima dată când aţi jucat ping-pong, deşi vă place atât de mult?”
Mădălin Guruianu mai spune că e important să atragă atenţia celor de la „centru”, care au lasat putin deoparte judeţele Covasna şi Harghita. „Pot să vă spun că am reuşit să impresionăm oaspeţii care au venit, sâmbătă, de la Bucureşti, sau de prin alte parti: Norica Nicolai, Ben-Oni Ardelean şi Magor Csibi. Nu pot aproxima ce procent va avea PNL în judeţul Covasna, la alegerile europarlamentare, dar ceea ce ştiu sigur este că această „mită” electorală pentru europarlamentare, culturală şi sportivă, este genul de „mită” pe care mi-aş dori să îl facă partidele şi cred că am avea, în acest fel, mult mai mulţi oameni interesaţi de ceea ce se întâmplă cu votul lor. Important este să le arătăm oamenilor că ne gândim la ei şi că tendinţa este de a face lucruri pentru ei, constant, nu numai in campanie”, a spus Guruianu.
TNL Covasna - presă
http://tnlcovasna.wordpress.com/
amos news a spus…
Ştire: PNL Covasna oferă sport şi cultură în week-end

PNL Covasna va organiza, duminică, la Sfântu Gheorghe, acţiuni culturale şi sportive, oferindu-le oamenilor şansa de a vizita cele trei muzee din Sfântu Gheorghe, dar şi de a se relaxa în cadrul unor competiţii sportive, transmite corespondentul Informatia. ro (AMOS News).

Managerul campaniei PNL pe judeţul Covasna, consilierul Mădălin Guruianu, a declarat că acţiunea este prilejuită de apropiata Zi Internaţională a Muzeelor, ce va fi sărbătorită pe 18 mai în întreaga lume.

În această idee, liberalii au pregătit un chestionar referitor la preferinţele culturale şi sportive ale cetăţenilor din Sfântu Gheorghe, acestea urmând a fi completate de către doritori la cortul PNL, ce va fi amplasat pentru trei zile în centrul oraşului.
Muzeele Carpaţilor Răsăriteni, cel al Spiritualităţii şi Muzeul Naţional Secuiesc din Sfântu Gheorghe vor putea fi vizitate, prin acţiunea PNL Covasna, timp de o oră, cu participarea unor ghizi care să-i îndrume pe oameni în cunoaşterea acestora.
Activităţile sportive vor cuprinde tenis de masă, bowling, tenis de câmp şi fotbal.
ager press a spus…
Covasna: Liberalii, ghizi la muzee Sfântu Gheorghe, 13 mai /Agerpres/ - Liberalii covăsneni se vor implica în manifestările prilejuite de Ziua internaţională a muzeelor, care se va sărbători luna aceasta.

Consilierul local Mădălin Guruianu din Sfântu Gheorghe a declarat că duminică, 17 mai, în preziua sărbătoririi Zilei internaţionale a muzeelor, liberalii covăsneni îi vor însoţi la Muzeul Spiritualităţii Româneşti, Muzeul Carpaţilor Răsăriteni şi Muzeul Naţional Secuiesc din municipiu pe cei care vor să viziteze cele trei instituţii de artă şi cultură.

În aceeaşi zi, aceştia vor organiza o campanie de promovare a sportului prin campionate de tenis de masă şi de câmp, de bowling şi fotbal, ce vor avea loc între orele 14.00 şi 20.00 în mai multe locaţii din municipiu.

La aceste evenimente sportive va fi prezent şi europarlamentarul Mogor Csibi, care candidează pentru un nou mandat pe lista PNL. AGERPRES/(Oana Mălina Negrea)