MENŢIUNE LA GALA SOCIETĂŢII CIVILE !În mod absolut neaşteptat, aseară am primit la Ateneul Romîn o menţiune la Gala Societăţii Civile pentru proiectul "Saint George, City of Debate", la secţiunea "Apărarea drepturilor individuale / colective".

Mulţumiri tuturor participanţilor şi tuturor celor care m-au ajutat pe parcursul celor 3 ediţii ale concursului de dezbateri şi fără de care această competiţie nu ar fi existat în comunitatea noastră! Este evident o recunoaştere a muncii în domeniul dezbaterilor din mica noastră urbe, care va organiza în toamnă chiar Campionatul Naţional de Dezbateri Academice!

http://www.galasocietatiicivile.ro/castigatori.php

împreună cu prietenii de la Seri Albastre, nominalizaţi şi ei la secţiunea Artă şi Cultură : Balint Jozsi, Liliana Grosar, Alina State, Emil Pantelimon, Csabi Fazakas şi Bebe Ujvarosi (fotograf la poza asta...)Echipa Seri Albastre în faţa Ateneului Romîn la Gala Societăţii Civile...

Comentarii

Mădălin Guruianu a spus…
COMUNICAT DE PRESĂ
Debate Club Sfantu Gheorghe a câştigat
Menţiune la Gala Societăţii Civile

Aseară, 20 mai, la Ateneul Român din Bucureşti, Sfântu Gheorghe a fost prezent cu două proiecte cu şi pentru viitorul comunităţii noastre! În compania celor mai importanţi actori din domeniul societăţii civile şi implicării civice din ţară, printre finaliştii competiţiei s-au aflat proiectele "Seri Albastre", la Artă şi Cultură şi "Saint George, City of Debate", la Apărarea Drepturilor Individuale / Colective.

Spre surprinderea mea, juriul a decis să acorde o menţiune pentru proiectul competiţiei de dezbateri academice, din care s-au desfăşurat până acum 3 ediţii în colaborare cu ARDOR Transilvania - 2007 la Arcuş, 2008 - public speaking la C.N.M.V. şi în acest an unul dintre cele mai consistente turnee OPEN, cu participarea campionului mondial şi european în exerciţiu, Dan Cristea. Spun spre surprinderea mea nu cu falsă modestie, ci gândindu-mă la proiectele extraordinare care au primit nominalizări şi premii la această Gală. Lista finaliştilor şi a premianţilor o aveţi disponibilă pe site-ul www.galasocietatiicivile.ro şi dacă veţi merge acolo veţi descoperi compania selectă despre care am amintit.
Mulţumesc organizatorilor şi juriului de la această ceremonie simplă, sobră, dar extrem de impresionantă, aflată sub semnul unui slogan care ar trebui depăşit în cel mai scurt timp, dar care momentan ne caracterizează: "Binele o duce rău în România". Menţionez că m-am aflat la a doua participare la Gala Societăţii Civile - în 2008 am fost alături de mama mea, actriţa Duţa Guruianu
nominalizaţi pentru seria de spectacole din cadrul proiectului "Harry cel Isteţ" şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne susţin ideile şi iniţiativele. Tuturor membrilor foşti şi actuali ai Clubului de Dezbateri din Sfântu Gheorghe, dar şi partenerilor noştri, fără de care totul ar fi mult mai dificil. Este un premiu care certifică valoarea clubului din urbea noastră, care va găzdui în septembrie la Arcuş, Campionatele Naţionale de Dezbateri Academice şi care va avea 2 reprezentanţi, foştii campioni naţionali Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea, la Campionatele Europene de la Newcastle din vara acestui an.
Nu pot încheia fără să fac un apel către ignorarea mesajelor deplasate ale unor politicieni din zonă, care vorbesc prea mult, dar fac mult prea puţin pentru tinerii din comunitatea noastră, tineri care merită toată aprecierea şi preocuparea noastră şi a căror evoluţie ne oferă garanţia unui viitor mai bun, mai distanţat de politicianisme ieftine şi mai ancorat în rezolvarea problemelor reale ale comunităţii. Pentru că numai aşa le vom permite viitoriilor lideri adevăraţi ai comunităţii să se afirme! Prin fapte, prin timp acordat lor, prin răbdare şi mai ales prin implicare totală, nu prin vorbe goale!

Mădălin Guruianu
Coordonator “Debate Club Sfântu Gheorghe”
Anonim a spus…
Bravo, Mada! La mai mare !!!
Marius Caramelea a spus…
Intrebare pentru Madalin...Vad la Blogroll, la sectiunea "Liberalism", alaturi de alti "fruntasi" liberali...un nume, Mihai Malaimare. Esti sigur ca marele actor mai este membru PNL? Pe 21.05.2009 teatru Masca a organizat o actiune de campanie a PD-L la care au participat printre altii Vasile Blaga, Elena Udrea, Cristian Poteras...ma indoiesc ca Maestru sa fie strain de toate cele.