27 iunie 2009

GO, RIDZI !ALATURA/TE MIILOR DE ROMANI CARE/I CER DEMISIA! GO, RIDZI!
... împreună cu directorul stripper şi mare mincinos de la DJT Covasna!
http://www.gsp.ro/mts

26 iunie 2009

Tinerii de la PDL - azi, Dan Suciu!

Şeful de la Garda de Mediu Covasna a făcut praf maşina de serviciu

Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Judeţean de Mediu (CJM) Covasna, Dan Suciu - şef la organizaţia de tineret a PDL, a fost implicat aseară într-un accident rutier, în timp ce se afla la volanul maşinii de serviciu...
Dan Suciu a rămas fără permis pe o perioadă de 60 de zile şi a primit şi o amendă de 360 de lei. Imediat după accident, Suciu a încercat să ascundă faptul că se afla în maşina de serviciu şi a demontat numărul de înmatriculare. Mai mult decât atât, el a apelat la câţiva prieteni şi a „ascuns” autoturismul în curtea stadionului municipal...

amanunte, foto si comentarii pe www.evz.ro
evz.ro/articole/detalii-articol/856449/Seful-de-la-Garda-de-Mediu-Covasna-a-facut-praf-masina-de-serviciu/

dar si pe www.covasnamedia.ro

(apropo, Agerpress a fost singura media care nu a difuzat ştirea...prietenii ştiu de ce...)

24 iunie 2009

LANSARE DE CARTE-EVENIMENT!

În aşteptarea demisiei / demiterii directorului stripper şi deşi regret enorm închiderea librăriei, astăzi este o zi importantă şi benefică pentru întreaga comunitate: LANSAREA CĂRŢII LUI DAN! În premieră pentru voi care citiţi acest blog, redau o parte din vorbele pe care le voi spune după-amiază:

Salut din tot sufletul o asemenea apariţie care creează o punte importantă în comunicarea interetnică din regiune şi sper că efectul direct al ei va fi minimalizarea discursurilor politicianiste, retrograde şi extremiste, bazate pe sentimentalisme ieftine şi nu pe argumente raţionale.
Oglinda în care Dan Manolăchescu ne obigă să ne privim prin această carte este una care nu deformează realitatea, ci o prezintă simplu, clar şi limpede, demascându-i tocmai pe deformatori, pe acele "cârtiţe" care încearcă să otravească totul în jur, fără să aibe privirea îndreptată spre viitor, ci numai spre un trecut din ce în ce mai mitologizat.
Fără îndoială avem de-a face cu o carte-eveniment, o carte pentru neliniştea celor cu mentalitate depăşită, o carte degresantă pentru creierele înfierbântate de ultranaţionalism, o carte încurajatoare pentru oamenii normali, pentru cei care cred că românii şi ungurii pot şi trebuie să trăiască împreună în această zonă binecuvântată.

22 iunie 2009

CÂT A.M.R. PENTRU GROSU MINCINOSU'?

.... "Dovezile aduse de Guruianu în faţa presei constau în fotografii ce-l înfăţişează pe Grosu, fie îmbrăcat cu un maieu şi jeanşi rupţi - în mod „profesionist”, fie mângâindu-se lasciv, pe bustul gol, purtând doar jeanşii ce lasă să se vadă clar lenjeria intimă. Guruianu a ţinut să demonstreze, prin prezentarea acestor fotografii, că tot ceea ce s-a spus în ultima perioadă despre trecutul de stripper al lui Grosu a fost adevăr şi nu simple atacuri politice, cum a susţinut PD-L Covasna, formaţiune ce l-a propulsat pe fostul stripper în funcţia de director al DJT." (Monica Rizea)

continuarea pe www.covasnamedia.ro

articole şi fotografii au mai apărut şi pe agenţiile de presă...