25 iulie 2009

13 - Stafeta la semimaraton!

Am terminat in 110 min prima noastra cursa de stafeta semimaraton 21 km! Nr de concurs si loc obtinut : 13 (data nasterii mele, sic!) din 22 de echipe participante! Multumesc frumos coechipierilor mei, Vlad - 36 min / 7 km si Alin - 34 min / 7 km, eu cred ca m-am descurcat onorabil cu cele 40 de min / 7 km, ca ultim alergator...
Regret putin ca n-am reusit sa pun in aplicare stafeta cu de consilieri locali, cu inca 2 colegi din Comisia de Tineret si Sport, principali finantarori ai evenimentului...dar poate la anul...
Felicitari Cercului Gal Lajos pt organizarea din centrul orasului - aproape 200 de participanti, individual si pe echipe, din toata tara: castigatori la diverse categorii au fost din Sfantu Gheorghe (primul loc !), Cluj, Constanta, Targu Jiu, Bucuresti, Miercurea Ciuc... Felicitari si multumiri speciale pentru faptul ca m-a inspirat sa particip la acest eveniment lui Ciprian Anton, tanarul in scaun cu rotile care a reusit sa termine toti cei 21 km ai semimaratonului!
Nu in ultimul rand multumim Bogdan si Csilla pentru sustinere si ...apa!

Acum, cu 10 tineri in tren spre Sighisoara (de unde si lipsa diacriticelor, scriu de pe telefon...)...sa speram ca atmosfera de la Festivalul Medieval va merita deplasarea...de fapt suntem siguri macar pe atmosfera creata de noi...sic!)

24 iulie 2009

de ce a tăcut până acum Grosu?

...după ce veţi citi uluitorul dialog dintre "Grosu Mincinosu" şi o jurnalistă din Covasna - Monica Rizea... o să înţelegeţi de ce a tăcut atâta vreme personajul ... textul este disponibil la adresa www.firedesimtiri.blogspot.com

23 iulie 2009

GATA CU GROSU !

Vasile Blaga: Directorul stripper al DJT Covasna, o alegere proastă a PD-L

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, consideră că una dintre nereuşitele PD-L în ceea ce priveşte schimbările efectuate la nivelul instituţiilor deconcentrate o reprezintă numirea profesorului de sport Ciprian Grosu în funcţa de director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT) Covasna, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Vasile Blaga a declarat joi, la Sfântu Gheorghe, referitor la protestele UDMR ce au vizat schimbările directorilor maghiari din fruntea instituţiilor deconcentrate din judeţele Covasna şi Harghita, că aceste schimbări au fost prilejuite de schimbarea administraţiei centrale.

Vasile Blaga a admis, totodată, că a avut, la rândul său, nemulţumiri în ceea ce priveşte unele schimbări de la deconcentrate şi a exemplificat referindu-se la cazul directorului DJT Covasna, Ciprian Grosu, devenit celebru după numire ca şi „directorul stripper”.

„Şi eu am fost nemulţumit de unele schimbări la Sfântu Gheorghe, însă vom discuta şi am convingerea că vom ajunge la rezultate (...) Susţinerea la DJT Covasna a unui stripper este una dintre variantele proaste găsite de PD-L, sperăm să o rezolvăm”, a declarat Vasile Blaga.

Declaraţia secretarului general al PD-L vine în aceeaşi zi în care ministrului Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, i-a fost transmisă o scrisoare deschisă prin care se cere demiterea lui Ciprian Grosu.

Directorul DJT Covasna, Ciprian Grosu, a devenit celebru în toată ţara ca „directorul stripper”, după ce pe Internet au fost descoperite mai multe conturi ale sale, pe site-uri matrimoniale, prin care acesta-şi oferea serviciile de stripper. Organizaţiile de tineret covăsnene consideră însă că Ciprian Grosu, nu poate coordona activităţile de tineret, deoarece are un trecut care nu-l recomandă pentru acest lucru.

În privinţa scandalului legat de trecutul său de stripper, Grosu şi-a susţinut permanent nevinovăţia, acuzând că întregile informaţii apărute în presă despre acest trecut al său sunt simple speculaţii răutăcioase, lansate pe filiera UDMR.

Funcţia de conducere a DJT Covasna a revenit PD-L, în urma negocierilor politice purtate cu PSD, când au fost trasate noile linii de conducere a instituţiilor deconcentrate din judeţul Covasna, concursul pentru conducerea DJT fiind câştigat de Ciprian Grosu.

Monica RIZEA

Cazul Grosu, stripperul mincinos şi manipulator

Scrisoare deschisă doamnei Sorina Luminiţa Plăcintă,
Ministru al Tineretului şi Sportului


Cazul Grosu, stripperul mincinos şi manipulator de la DJT Covasna


Doamna Ministru,
Acum o lună şi jumătate a fost instalat noul director al DJT Covasna, profesorul de înot, Ciprian Grosu.
Tinerii din Covasna, români şi maghiari deopotrivă, au protestat faţă de o asemenea persoană care părea că nu poate oferi garanţia unor competenţe necesare pentru o asemenea poziţie şi despre care se vehiculau veşti nu tocmai plăcute – cea mai gravă acuzaţie fiind că a fost stripper şi că nu poate reprezenta un exemplu în comunitate.
Ceea ce s-a întâmplat ulterior a fost absolut halucinant.
În primă fază dl. Grosu a negat în faţa tuturor, a tinerilor, a colegilor de partid, a mass-mediei toate acuzaţiile şi le-a numit „atacuri din partea ungurilor”, directorul pe care-l înlocuise din funcţie fiind etnic maghiar. Ba chiar colegi de partid şi de alianţă de guvernare i-au sărit în ajutor în acea fază, crezându-l pe dl. Grosu un om de bună credinţă, atacat pe nedrept.
Au urmat mai multe forme de protest: scrisori deschise din partea ONG-urilor de tineret către partidul care l-a susţinut, dar şi către Ministerul Tineretului şi Sportului, repetate mitinguri în faţa DJT şi PDL Covasna, dar tot ceea ce s-a obţinut a fost un răspuns al dnei Ministru Ridzi care a promis că va studia cazul şi va lua o hotărâre dacă se demonstrează acuzaţiile care i se aduc.
Lovitura care „a adus liniştea” pentru dl. Grosu şi pentru susţinătorii săi care s-au retras discret din spatele său, a fost dezvăluirea probelor compromiţătoare: au fost publicate în presă fotografii explicite cu prestaţiile stripperului, demonstrând minciuna oribilă şi manipularea grosolană a opiniei publice. Încercarea de a ascunde impotenţele şi incompetenţele în spatele etniei este o meteahnă veche a politicienilor locali, dar în acest caz a frizat practic ridicolul, dl. profesor Grosu negând evidenţe clar demonstrabile, susţinând că-l atacă pe nedrept ungurii, când existau zeci de fotografii şi înregistrări cu el dezbrăcându-se lasciv în faţa doamnelor şi domnişoarelor!
Ei bine, spre ghinionul nostru, apariţia probelor a coincis cu scandalul de la Minister, care a durat câteva săptămâni şi s-a finalizat cu demisia doamnei Ministru Ridzi. A urmat numirea dumneavoastră în acest important post şi după câteva zile, revenim şi vă solicităm respectuos să nu lăsaţi nerezolvat scandalul de la DJT Covasna.
Suntem convinşi că în actuala conjunctură veţi verifica toate aspectele cazului „Grosu, stripperul mincinos şi manipulator de la DJT” şi, nu ne îndoim, veţi lua măsura demiterii sale, pentru că un asemenea om a pierdut practic definitiv respectul tinerilor români şi maghiari din comunitatea covăsneană, boicotul ONG-urilor şi instituţiilor publice (Consilii Locale, Consiliul Judeţean) la adresa instituţiei pe care o conduce fiind aproape generalizat.
Vă rugăm să luaţi act de toate aspectele cazului şi să procedaţi în consecinţă, „băgând în culise” personajul din fruntea DJT Covasna.

Cu mulţumiri anticipate, în numele tinerilor români şi maghiari din Covasna,
Mădălin Guruianu Gruman Robert
Preşedinte Preşedinte
Comisia de Tineret şi Sport Asociaţia Tinerilor din jud. Covasna
Consiliul Local Sfântu Gheorghe HARIT, Háromszeki Ifjusági Tanács

22 iulie 2009

Veşti excelente despre tinerii noştri...

Astăzi am aflat veşti excelente despre 4 tineri din Sfântu Gheorghe...

Odată despre Szerzo Peter, cu a sa medalie olimpică de aur despre care am scris într-o postare anterioară, imediat cum am aflat. M-am întâlnit în această seară cu Peter şi am simţit că stau de vorbă cu cineva care ştie ce vrea, care poate şi care are toate datele de a ajunge una dintre personalităţile de prim rang ale lumii...şi e din Sfântu Gheorghe... şi va studia din toamnă la celebra Princeton din SUA - a 7-a universitate din lume! Sper să-l putem recompensa în următoarea şedinţă a Consiliului Local...eu unul voi propune să primească din oficiu PRIMA BURSĂ DE EXCELENŢĂ "SFÂNTU GHEORGHE" şi sunt convins că toţi colegii mei vor fi de acord cu propunerea!
Următoarele veşti bune se referă la reuşitele a 3 absolvente din acest an de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul, vechi colaboratoare ale Asociaţiei pentru Comunitate şi ale Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe, care au reuşit toate să intre la facultăţi din Bucureşti, la stat, fără taxe!... Laura Ştefănescu la Medicină, cu 97 din 100 de puncte posibile!, Mădălina Roman la S.N.S.P.A. - Comunicare şi Suzy Lupoian la Universitate - Sociologie/Asistenţă Socială... Felicitări, fetelor! Sunt convins că veţi ajunge viitori lideri ai generaţiei voastre, mai ales dacă vă veţi păstra puterea de muncă şi seriozitatea de care aţi dat dovadă până acum! Mă bucur enorm pentru reuşitele voastre şi gândurile mele se îndreaptă acum către acei oameni care v-au fost alături şi care v-au sprijinit / sfătuit constant pentru a vă împlini obiectivele!
Bravo lor, dar mai ales BRAVO VOUĂ!

De la Marian Cozma ... în Ghencea mizerabililor

Editorial extraordinar semnat de "Grigore Cartianu" în Adevărul...

Ziariştii de sport au ascuns imaginea mesajului ticălos undeva în subsolul paginilor. Nu li s-a părut nimic revoltător. Păcat! E ca şi cum ai trece pe lângă Auschwitz şi n-ai remarca scheletele umblătoare, mormanele de cadavre şi fumul înecăcios venit dinspre cuptoarele morţii.
Un telefon, primit târziu în noapte, m-a cutremurat. Am ascultat mesajul, reprodus cuvânt cu cuvânt, literă cu literă, şi m-am îngrozit: atât de jos să fi coborât specia umană? Atâta dezumanizare în secolul XXI, într-o capitală europeană? Atâta iresponsabilitate la organizatorii meciului Steaua – Ujpest? Atâta lipsă de reacţie la jandarmii care vegheau ca lucrurile să fie menţinute în limite civilizate?
De-a lungul vremii, am văzut multe răbufniri animalice în perimetrul fotbalului. Suporteri bezmetici care devastează sau incendiază stadioane. Stelişti care lovesc cu lanţul la picioare. Dinamovişti care trec ca hunii prin benzinării şi prin avioane. Rapidişti care te scuipă-n cap non-stop, timp de 90 de minute. Timişoreni descreieraţi în finala Cupei. Italieni care se înjunghie în tribune. Unguri violenţi în trenul Budapesta – Bucureşti. Am văzut şi auzit mesaje dintre cele mai jegoase. Dar niciunul nu a atins abjecţia celui emanat din Ghencea joia trecută!
Să-ţi ataci adversarul până-n pântecele mamei e atât de scabros, atât de degradant, atât de subuman, încât te simţi jenat că aparţii speciei umane. Şi că demenţii care au conceput o aşa mizerie îţi sunt compatrioţi. Nu, mulţumesc, nu mă simt deloc compatriot cu aceşti nemernici! Mă simt frate cu românul civilizat, cu maghiarul omenos, cu feroezul prietenos, cu papuaşul de treabă. Nu-mi cereţi să respir acelaşi aer cu primatele agresive! Locul lor e în cuşcă, la puşcărie sau la balamuc!

Dacă mesajul infect, tolerat cu voioşie pe stadionul Steaua, ar fi tradus în toate limbile pământului, n-ar exista femeie nejignită pe suprafaţa planetei. Căci nu doar unguroaicele dau viaţă pe lumea asta, ci şi nemţoaicele, chinezoaicele, congolezele sau afganele. Şi, desigur, româncele.

Acum vă rog să mă scuzaţi, trebuie să mă retrag. Mă duc să vomit....şi un articol foarte, foarte normal!

Joi, 16 iulie 2009 – o zi ruşinoasă pentru România. În tribune, la meciul de fotbal Steaua – Ujpest Budapesta, din Liga Europa, este afişat un mesaj îngrozitor: „Cât ţine femeia maghiară rahatul în ea? Nouă luni!“. Literele nemernice zăbovesc minute în şir fără ca vreun personaj implicat în organizare să încerce îndepărtarea lor.

De atunci au trecut şase zile. Nimeni – din tribună, de la clubul Steaua sau de la Jandarmeria Română – nu a plătit pentru imensa ticăloşie. Doar şefii clubului maghiar s-au adresat, discret, la UEFA.

„Adevărul“ este mai ferm şi, printr-o scrisoare adresată forului european, cere sancţionarea dură a vinovaţilor! Fidel valorilor sale, ziarul nostru pune preţ în primul rând pe civilizaţie, pe umanitate. Fără calificări sau fără meciuri de fotbal mai putem trăi, dar fără civilizaţie suntem pierduţi!

În acelaşi timp, îi rugăm pe cetăţenii maghiari să ne ierte pentru ieşirea scabroasă a dezaxaţilor din Ghencea! Noi, românii civilizaţi, le vom fi mereu alături, într-o Europă Unită care este casa noastră comună.

„Va fi vărsare de sânge!”, “Să vă faceţi testamentul!”, “Veţi plăti pentru tot!” sunt doar câteva dintre ameninţările lansate de unguri pentru manşa secundă din turul doi preliminar al Europa League, dintre Ujpest şi Steaua.

Furia maghiarilor s-a declanşat în urma bannerului cu tentă xenofobă cu care fanii stelişti de la peluza Sud au reuşit să intre în tribune. Chiar dacă jignirea făcută de ultraşii roş-albaştrii se referă la întreg poporul ungur, toţi cei implicaţi dau din umeri atunci când sunt întrebaţi cine este vinovat.

Suporterii: „Am fost provocaţi!“

Mesajul cu pricina a fost conceput şi introdus în stadion de gruparea de suporteri de la peluza Sud, Vacarm, cunoscuţi drept printre cei mai duri din Ghencea. Gestul reprobabil făcut de ei a fost taxat şi de membrii peluzei Nord, care, deşi nu au dorit să comenteze oficial gestul făcut de omologii de la Sud, au lăsat să se înţeleagă faptul că nu sunt de acord cu astfel de practici, considerând că, dacă ar fi fost o organizare mai bună nu s-ar fi ajuns aici.

„E un banc care circulă de foarte mult timp! Există o rivalitate veche între România şi Ungaria şi de aceea apar astfel de mesaje la înfruntările directe! Ei au venit cu steagul Ungariei Mari, cu bannerul cu „Transilvania, pământ unguresc”, ne-au făcut ţigani şi au aruncat cu ce au prins în noi... Sunt uimit că de la o glumă, o simplă ironie, s-a făcut tragedie naţională”, a replicat liderul grupului ultras, Alexandru Tofan, zis „Lecce”.

Steaua: „Nu e vina nimănui!“

Scandalul a luat proporţii nebănuite de conducerea Stelei, oficialii părând speriaţi de amploarea căpătată de acest subiect. „Lăsa-ţi-mă odată cu prostiile astea! Nu mai dezgropaţi morţii! Nu vreau să discut despre acest subiect! Nu e problema mea! Nu e vina nimănui”, a comentat preşedintele din Ghencea, Valeriu Argăseală.

Jandarmeria: „Fanii ne-au păcălit!“

Responsabili cu paza suporterilor în stadion sunt jandarmii. Aceştia trebuie să se asigure că fanii nu intră pe stadion cu mesaje ofensatoare, xenofobe sau rasiste. Cu toate acestea, forţele de ordine se scuză.

Fanii unguri s-au războit cu jandarmii Foto: Petrică Tănase

„Jandarmeria nu a dat nicio amendă clubului Steaua. Deşi aveam traducători de limbă maghiară, nu am putut identifica acel mesaj. A fost introdus tip rebus, pe bucăţi, şi completat pe stadion. Nu a fost luată nicio sancţiune!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

Cu toate acestea, Jandarmeria se face vinovată de faptul că nu a reacţionat la bannerul steliştilor, care a fost expus câteva minute la peluza dinspre tabelă. Mai mult, nu s-a făcut apoi nicio anchetă pentru a se identifica autorii bannerului ruşinos.

„Aţi jignit o naţiune şi o ţară întreagă“

Cu o zi înaintea returului, maghiarii continuă să fie înfierbântaţi de pe urma jignirilor aduse de stelişti. “Veţi plăti! Va fi vărsare de sânge, puteţi să vă scrieţi testamentul!” sunt ameninţările proliferate de fanii lui Ujpest.
Şi când te gândeşti ce puţin timp a trecut de la extraodinara solidaritate româno-maghiară în cazul morţii lui Marian Cozma!... incredibil cum nişte dezaxaţi pot să facă atât rău în jur ... Cred că săracul Marian Cozma se întoarce în mormânt după gestul oribil al compatrioţilor lui, de care, cu siguranţă, iar fi ruşine! Chiar cred că ar trebui cu toţii să ne cerem scuze şi ca un pas către normalitatea la care visez să ajungem, mă alătur demersului celor de la Adevărul şi le cer scuze tuturor ungurilor pe care-i cunosc, dar şi celor pe care nu-i cunosc, pentru mesajul mizerabil afişat săptămâna trecută şi îi asigur de toată consideraţia mea! Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!

AUR PENTRU SZERZO PETER, TÂNĂRUL DE EXCEPŢIE DIN SFÂNTU GHEORGHE!

Ştire: Cinci medalii pentru olimpicii români la fizică

Lotul olimpic al României a reuşit o performanţă de excepţie (cinci medalii: trei de aur şi două de argint) la a 40-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Fizică, organizată în Mexic (Merida/Yucatan), în perioada 11-19 iulie 2009. Medaliile de aur au fost obţinute de Szerző Péter, absolvent al clasei a XII-a la Liceul Teoretic „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna), Virgil Băran, absolvent al clasei a XII-a la Colegiul Naţional „Sfântu Sava” din Bucureşti şi Marius Constantin, elev în clasa a XII-a la Liceul Internaţional din Informatică din Bucureşti. Medaliile de argint au fost câştigate de Ovidiu Alexandru Cotelţ (Şcoala Creştină „Filadelfia” Suceava), respectiv Gabriel Petrică (Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa), ambii absolvenţi ai clasei a XII-a.
La concursul din acest an au participat 340 concurenţi din 68 de ţări, România clasându-se pe locul 3, la egalitate cu Federaţia Rusă şi Taiwan. La ediţia precedentă (Vietnam), elevii români au obţinut tot cinci medalii, însă numai una de aur, alături de trei de argint şi una de bronz. (Amosnews)

Atenţie, cad cârtiţe!

...acuzat mai voalat sau chiar de-a dreptul, de "trădare", am susţinut şi continui să o fac şi acum, că Facultatea de Filosofie pe care am urmat-o la Bucureşti m-a învăţat un lucru esenţial: în această lume relativă, discuţia argumentată este singura capabilă să rezolve diferenţele şi diferendele. Şi chiar dacă nu le rezolvă, este singura formulă care îi poate aduce pe toţi cei implicaţi mai aproape de adevăr. De aceea sunt un fan declarat al implicării civice, al discuţiilor publice, al cluburilor de dezbateri şi, în general, al punerii sub semnul întrebării a tuturor "adevărurilor oficiale", a tuturor miturilor care ne înconjoară şi pe care adesea le înghiţim pe nemestecate.
Pornind de la aceste premise, vă puteţi imagina ce mult desconsider oamenii care, asemeni duşmanilor atenieni ai lui Socrate, refuzau dialogul, fie părăsind sala de dezbatere, fie apelând la reacţii viscerale şi neargumenatte logic pentru a-şi susţine opiniile. Cu atât mai grav cu cât unii dintre ei sunt formatori de opinie: profesori, jurnaalişti, oameni politici.
Vouă vă dedic aceste rânduri!
Vouă, celor care credeţi în politica struţului: vă băgaţi capul în pământ şi aşteptaţi să treacă problema...
Vouă, celor care regretaţi acum că nu mai puteţi pune pumnul în gura celor care se exprimă. Vai, cum cred că i-aţi mai opri din vorbit şi scris pe cei ale căror idei nu vă convin. Cum i-aţi mai înfiera ca "duşmani de clasă", "de neam", "de ţară" sau mai ştiu eu de ce...
Vouă, celor pentru care cuvinte ca argument, negociere, discuţie în contradictoriu vă sunt complet străine.
Vouă, ucigaşilor de idei noi.
Vouă, celor care vă place să vă ascultaţi doar între voi şi să vă aplaudaţi, desigur.
Vouă, celor care nu aveţi curajul asumării vorbelor şi faptelor decât în spatele anonimatelor şi pseudonimelor.
Vouă, celor care nu realizaţi că vă amăgiţi la adăpostul unor idei călduţe, luate de-a gata şi perpetuate fără nici o urmă de îndoială.
Vouă, cârtiţelor, care săpaţi continuu şi pe oricine, orbite de ură şi autosuficienţă.
Vouă, celor care răscoliţi în permanenţă mizeria, infestând tot aerul din jurul vostru cu miasme oribile.
Vouă, celor care daţi cele mai proaste exemple tinerilor pe care îi desconsideraţi total. Pe care vi-i doriţi obedienţi, ascultători, maşini care să repete papagaliceşte ceea ce spuneţi. Să nu întrebe nimic. Să nu comenteze. Să nu conteze.
Mare păcat că mai există şi se manifestă specimene de acest tip, care, asemeni ultimilor dinozauri, nu realizează că timpul lor a trecut. Şi nu e vorba de vârsta biologică, ci mentală.
Speranţa se află totuşi în creştere, pentru că este tot mai evident că acestea sunt "voci pe cale de dispariţie", din ce în ce mai rare şi mai nesemnificative în spaţiul public. Să dea Dumnezeu să le tot scadă semnificaţia, pentru că doar astfel putem construi un viitor mai acceptabil, detaşat de clişee şi intoleranţă, în care să depăşim starea de adunătură de oameni şi să devenim în sfârşit, o comunitate autentică.


...n-am adăugat nici un cuvânt la aceste rânduri, publicate acum vreo 3 ani (!) în ziar şi apoi apărute şi în cartea "Picătura din cer" ... mi le asum în continuare şi sunt mirat de actualitatea lor în contextul actual... mai este mult de muncă la schimbarea mentalităţii, dar cârtiţele trebuie să cadă!

21 iulie 2009

Aşteptându-l pe... Grama

"...Aşa cum anunţase în invitaţia lansată lui Horia Grama, Mădălin Guruianu s-a înfiinţat vineri, la ora şi locul stabilite, aşteptându-l pe deputatul PSD care, la rândul său, anunţase că nu va onora invitaţia consilierului local. Cineva din PSD tot s-a nimerit, în cele din urmă, alături de Guruianu: noul intrat în rândurile social- democraţilor, consilierul judeţean (fost independent), Ştefan Joos. Prezenţa acestuia nu a fost, însă, una oficială, Joos plecând imediat ce presa şi-a făcut apariţia(...) „Regret sincer că n-a venit domnul Grama la întâlnire, sunt convins că am fi putut pune lucrurile pe masă, atât eu cât şi domnia sa, în ceea ce priveşte partea de realizări sau nerealizări de până acum. Cea mai mare dorinţă a mea ar fi ca împreună să construim ceva pentru acest oraş, dar nu pot să nu spun că din raportul domniei sale, care este la fel de public precum al meu, de pe site-ul Camerei Deputaţilor, am aflat că a avut, în şase luni, două luări de cuvând. Una dintre acestea a fost depunerea jurământului şi ce-a de-a doua, o declaraţie politică. Semnătura domniei sale este pe trei proiecte, iniţiate de colegii domniei sale. Mai mult, nu se găseşte disponibil pe site-ul Camerei Deputaţilor şi cred că este unul dintre motivele pentru care domnia sa nu a venit la întâlnire”, a declarat Mădălin Guruianu." (Monica Rizea, Observatorul de Covasna 21.07.2009)

amănunte şi comentarii pe www.covasnamedia.ro