„We are the chance for a better world”

PARLAMENTUL EUROPEAN AL TINERILOR, cea mai importanta organizatie de tineret sustinuta de Parlementul European si Comisia Europeana, isi reia activitatea in forta si in 2010.

Va invita sa participari la Sesiuniile Regionale de Preselectie 2010 care se vor desfasura sub motto-ul: „We are the chance for a better world” dupa cum urmeaza: preselectiile Muntenia (
19-21.03.2010 si 26-28.03.2010 Busteni-judetul Prahova), preselectia Moldova 7-9.05.2010, Oglinzi-jud. Neamt si Transilvania (14-16.05.2010 Busteni – judetul Prahova). 
Fiecare eveniment va implica 70 de tineri cu varste cuprinse intre 16-21 ani (55 de candidati din institutiile de invatamant din Romania, sefi de comitete, jurnalisti, board, juriu, atat romani cat si straini) din randul carora vor fi selectati cei 12 reprezentanti/preselectie la Sesiunea Nationala de Selectie 2010 din toamna acestui an (in total 48 de tineri). 
 Participarea la selectie este conditionata de aplicarea intr-o delegatie de 11 tineri candidati pe grupa de varsta 16-21 ani (10 politicieni plus un muzician de muzica clasica, instrument sau canto) organizati intr-o delegatie regionala si proveniti din acelasi institutie de invatamant, eventual delegatul muzician poate proveni dintr-un alt liceu de specialitate. Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii: varsta 16-21 ani, limba engleza fluent (franceza constituie un avantaj), preocupari in domeniul politic european, implicare in actiuni de tineret si de cetatenie activa, rezultate scolare generale bune care sa asigure tanarului un bagaj de cunostinte generale consistent.

 Termenul limita pentru trimiterea candidaturilor de catre ambasadorul delegatiei este 26.02.2010 pentru preselectiile Muntenia si 15.03.2010 pentru preselectiile Moldova si Transilvania. Pentru transmiterea dosarului complet de candidatura, care contine informatii suplimentare si formularele de aplicatie va rugam sa ne contactati pe mail la adresa de mail office@eypromania.euoffice@eypromania.euAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau pot fi descarcate de pe site-ul organizatiei www.eypromania.eu. Totodata va invitam sa consultati www.eypej.org si www.eypromania.eu  pentru informatii legate de activitatea Parlamentului European al Tinerilor. 
 Va asteptam in randurile tinerilor europarlamentari! Sa dam o sansa viitorului!

Comentarii