CUPA ŞI CAMPIONATUL!

Cupa şi Campionatul!

Instalate comod în poziţia de lider în clasamentul naţional, după victoria senzaţională cu MCM Târgovişte, Sepsi BC defilează la pas în baschetul femini.
După două victorii previzibile în deplasare, 66-48 cu U Cluj în Cupa României şi 78-58, cu CSU Oradea, în campionat, pentru fetele de la SEPSI BC urmează o serie de patru meciuri acasă, dar, din cauza amenajărilor la Sala Sporturilor Szabo Katalin, ele vor fi disputate în Sala din Târgu Secuiesc.
Seria meciurilor de pe teren propriu debutează miercuri pe 10 martie, când de la ora 18.00 va avea loc returul fin Cuăî, cu fetele din Cluj, iar sâmbătă ne aşteaptă meciul cu ocupanta locului al treilea din campionat, ICIM Arad. Tot la Târgu Secuiesc vom disputa şi partidele cu Satu Mare şi Rapid, abia în aprilie pe 10, cu Alexandria, existând posibilitatea să ne întoarcem la Sfântu Gheorghe.
Doar cu Sandor Emoke accidentată, antrenorul Veres Attila are la dispoziţie întreg lotul, pe care l-a rulat de altfel şi în ultimele două meciuri şi nu ne îndoim că o va face şi în meciurile care vor urma.

Nu putem încheia înainte de a mulţumi conducerii sălii Bobowling, locul în care fetele au petrecut un 8 martie cu flori, tort, billiard şi evident, bowling! La mulţi ani, încă odată, fetelor de la SEPSI BC, dar şi tuturor doamnelor şi domnişoarelor care sunt alături de echipa-fanion a comunităţii noastre!

Comentarii

Lianera a spus…
FELICITARI FETELOR DE LA SEPSI ! Le doresc ca anul acesta sa faca EVENTUL ! Iar pentru urarea de pe frontispiciul Blogului tau... MULTUMESC ! TATIA
Mădălin Guruianu a spus…
mulţumim frumos! să dea Dumnezeu să fie aşa! ...Te îmbrăţişez cu drag, Tatia