AVEM MEDALIILE DE BRONZ!

După un joc pe care l-au controlat de la început până la sfârşit, fetele de la SEPSI BC au învins la o diferenţă confortabilă la Satu Mare şi au tranşat rapid finala mică a acestui campionat - 77-64!
Alessandra Oliveira 26 puncte şi 20 de recuperări, Flori Diaconu 22 puncte, Vass Ildiko 16 puncte, Kristen Rasmussen 6 puncte şi 13 recuperări, Bianca Vescan 7 puncte, dar statistica este de prisos în acest final de campionat care se încheie totuşi cu o victorie foarte frumoasă a fetelor noastre, medaliate cu bronz în acest sezon competiţional!

Sper să le putem organiza o ceremonie aşa cum merită în cadrul următoarei şedinţe extraordinare de vineri a Consiliu Local şi HAI SEPSI BC!

Acum m-au sunat din vestiarul plin de bucurie, nu pot decât să mă înclin în faţa puterii lor de a strânge din dinţi şi de a demonstra că se pot capacita în faţa problemelor şi că NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI!

BRAVO FETELOR! AŢI FOST MINUNATE!

UPDATE - ASTĂZI, MIERCURI 19 MAI DE LA 15.30 LA RESTAURANTUL SUGAS VA AVEA LOC PREZENTAREA OFICIALA IN FATA FANILOR A TROFEELOR OBTINUTE IN ACEST SEZON DE SEPSI BC! HAI SI TU SA LE FELICITI PE FETELE DE BRONZ DIN CUPA ŞI CAMPIONATUL ROMÂNIEI!

Comentarii