BURSE SPORTIVE SFÂNTU GHEORGHE


EXPUNERE DE MOTIVE
privind instituirea programului de spijinire a sportivilor, juniorilor şi antrenorilor
din Municipiul Sfântu Gheorghe
“BURSELE SPORTIVE SFÂNTU GHEORGHE”

 
Solicit respectuos colegilor mei din Consiliul Local Sfântu Gheorghe ca începând cu anul 2010 să derulăm în fiecare an un program cadru de sprijinire a sportului din Sfântu Gheorghe, prin care să acordăm burse de excelenţă celor mai buni sportivi, juniori şi antrenori pentru performanţele sportive din anul anterior.

Sunt convins că veţi fi alături de mine în demersul de a sprijini sportul din oraş prin mijloace specifice, încurajându-i practic să exceleze, să devină mai buni şi să ne reprezinte cu mândrie la competiţiile sportive, atât pe sportivii de performanţă şi pe antrenorii lor, precum şi juniorii / cadeţii, pentru încurajarea sportului de masă. Pe lângă măsurile luate deja în ceea ce priveşte finanţarea sportului, după consituirea Comisiei de Tineret şi Sport, sunt convins că instituirea unor burse de excelenţă “Bursele Sportive Sfântu Gheorghe” vor impulsiona activitatea sportivă din municipiul nostru.

În baza celor de mai sus, vă propun spre aprobare această hotărâre, cu modificările de rigoare ale comisiilor de specialitate din Consiliul Local Sfântu Gheorghe.


Sfântu Gheorghe, 18.07.2010


Mădălin GURUIANU
Preşedinte Comisia de Tineret şi Sport a C. L. Sfântu Gheorghe,


 Asta eSte expunerea de motive la care voi ataşa proiectul de hotărâre de acordare a burselor sportive Sfântu Gheorghe, în valoare de 10.000 lei/an, în şedinţa de mâine a Consiliului Local... să sperăm că va trece şi vă mai povestesc despre ce efecte benefice poate avea pentru viaţa sportivă din comunitatea noastră...


Comentarii

Anonim a spus…
Succes Madalin!