Debate Club - Nominalizare la Gala Societăţii Civile

sper ca mâine să pot ajunge pentru a treia oară la Gala Societăţii Civile, dar dacă nu, sper că  va ajunge prietenul Radu Cotarcea, reprezentantul meritoriu al debate-ului din clubul nostru... - Clubul de Debate Sfântu Gheorghe este din nou nominalizat la evenimentul anului în societatea civilă din România.


 Gala Societatii Civile, evenimentul in care Binele va fi aplaudat  pe scena Ateneului Roman

In cadrul festivitatii de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2010, care va avea loc maine seara, incepand cu ora 20.00 la Ateneul Roman, vor fi premiate proiectele castigatoare ale editiei a VIII-a.
Printre personalitatile care vor anunta castigatorii premiilor pe sectiuni se numara: Aurora Liiceanu - Educatie si cercetare, Mircea Toma - Arta si cultura, Marian Voicu - Apararea drepturilor individuale si colective, Ionut Sibian – Comportament civic si participare publica, Val Vilcu – Sanatate, Andreea Marin Banica - Servicii sociale pentru categorii defavorizate, Cosmin Alexandru - Protectia mediului, Corina Alexandrina Gatej - Dezvoltare economica si sociala, Catalin Stefanescu - Buget -/ Eficienta +, Dumitru Sandu - Marele Premiu.
La eveniment vor participa, alaturi de reprezentantii sectorului non-profit, reprezentanti din sectorul privat – companii romanesti, initiatoarele programelor de responsabilitate sociala, reprezentanti ai administratiei  publice centrale – potentialii parteneri ai organizatiilor neguvernamentale in proiectele pe care le implementeaza, oameni care activeaza in mediul politic, lideri de opinie si personalitati recunoscute in diferite domenii de activitate si reprezentanti mass-media.
La cea de-a VIII-a editie au fost inscrise in competitie 192 de proiecte implementate in anii anteriori de catre organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa si persoane fizice, proiecte care au atras fonduri in valoare de aproximativ 13 de milioane de euro

Comentarii