recomandari culturale

Daca esti din sau prin Sfantu Gheorghe te invit cu drag la un super show:

În anul 2010 formația de jazz și swing Chameleon Big Band din Budapesta (Ungaria) pornește într-un turneu în orașele mari din Europa, ajungând în luna mai și în România. Una dintre stațiile turneului organizat de Grupul PONT este oraşul Sfântu Gheorghe, unde grupul va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor (P-ța. Mihai Viteazul, nr. 15), pe data de 20 mai, de la ora 19.00.
 Concertul intitulat Carnavalul din New Orleans asigură un show dinamic, alcătuit din șlagăre swing şi jazz-rock, îmbogățite cu ritmuri latine și cu balade minunate.  Repertoriul grupului este unul diferit la fiecare turneu, iar sonoritatea muzicii devine unică datorită numeroaselor instrumente muzicale, cum ar fi: 3-4 saxofoane, pian, 2-3 tromboane, 2-4 trompete, chitară, tobă și numeroase instrumente de percuție.

Bilete cu 16 lei, respectiv 8 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

http://www.youtube.com/watch?v=bhcdD534-Wg

DACA ESTI DIN BUCURESTI, ITI RECOMAND CU CALDURA SA MERGI LA ACEST SUPERB SPECTACOL/MANIFEST!

Suntem aproape de a 300-a reprezentatie a spectacolului nostru "Fragmente din povestea ratacirii". Suntem dupa un mare turneu in Thailanda si Ungaria, iar acum, la sfarsitul saptamanii o sa avem spectacole in Bucuresti, dintre care unul va fi in limba romana. Duminica, 23 mai, de la ora 16 jucam un spectacol in limba romana la Liceul Ady, sector 2, B-dul Ferdinand, nr:89. Daca ai prieteni, colegi in Bucuresti, te rog sa trimiti scrisoarea, si sa spui ca sunt asteptati cu drag la spectacolul nostru.Rezervarea locurilor: 0740- 578725, 0744- 294436, osonoszinhaz@yahoo.com.

Comentarii