week/end aglomerat...

săptămâna trecută s-a încheiat numai cu veşti bune de la tinerii prieteni, recent absolvenţi de liceu şi care au fost admişi la diverse facultăţi din ţară... FELICITĂRI ÎNCĂ ODATĂ, DRAGELOR ŞI DRAGILOR!

am sărbătorit cu o parte dintre ei joi şi vineri seara la un suc în oraş, iar sâmbătă am pornit-o de dimineaţă spre Sugas Băi, iar pentru vreo 6 ore am reuşit să fim împreună...


ulterior am fost nevoit să onorez o invitaţie la nuntă din partea unui coleg din Covasna, Cristi Cimpoi şi a naşului său, Florin Polhac, unde timp de 24 de ore am asistat la o nuntă ca în cartea de poveşti tradiţionale, cu obiceiuri tradiţionale, cu ansamblu folcloric, cu pastramă şi masă întinsă a doua zi în curtea socrilor mari şi mici...ce să mai povestesc, a fost impresionant! CASĂ DE PIATRĂ FLORENTINA ŞI CRISTI! SĂ FIŢI FERICIŢI!

Înainte să ne întoarcem la Sfântu Gheorghe, am făcut un popas la prima ediţie a manifestării "Sântilie la Zăbala", produsă şi prezentată de un alt coleg liberal, Nicu Pătrunjel...deşi ploua, lumea era multă în poiana de la marginea satului, unde atmosfera era din nou ca-n poveşti, muzică şi dansuri populare, spaţii frumos amenajate, inclusiv locuri de joacă pentru copii...foarte frumos chiar! Bravo, oameni buni! Felicitări şi la mai mare!

de mâine urmeazăî o săptămână cu destul de mult de lucru şi cu o şedinţă ordinară de Consiliu joi... CU BINE, DRAGILOR ŞI SĂ AVEŢI PARTE DE O SĂPTĂMÂNĂ FRUMOASĂ

Comentarii

Anonim a spus…
Un nou look! Frumos... :) Pana si blogul tau trebuia sa se adaptateze conditiilor meteo din ultima vreme.
Apropo de asta... mare noroc ai avut ca nu ai mai ramas sambata!