SFÂNTU GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL MINŢII

ÎMPREUNĂ PRIN ŞAH!
proiect sportiv pentru comunitate
        Având în vedere larga răspândire a sportului minţii în municipiul Sfântu Gheorghe şi considerând că programul de încurajare a activităţilor sportive, “Sfântu Gheorghe sprijină sportul” început acum 2 ani începe să dea roade şi pe teritoriul şahist, dorim să iniţiem, împreună cu clubul de şah  şi cu sprijinul mai multor asociaţii din municipiu, o serie de meciuri demonstrative / simultane / open-uri pentru amatori şi profesionişti în Sala Mare a Consiliului Local Sfântu Gheorghe.
        Propunem pentru începutul acestui program data de 11 august 2010, între orele 17-19, urmând ca ulterior programul să continue în funcţie de cererile punctuale ale iniţiatorilor şi de disponibilitatea spaţiului.
        Consider că această iniţiativă merită a fi sprijinită şi datorită încurajării şahului, mai ales în rându tinerilor, în vremuri când există o mulţime de influenţe nocive în jur, dar poate să facă parte şi dintr-o strategie de transparenţă şi deschiderea a Consiliului Local faţă de comunitate.

Mădălin Guruianu,                                                              
Iniţiator,
Preşedintele Comisia de Tineret şi Sport a C.L. Sfântu Gheorghe


- mulţumesc atât colegilor consilieri, cât şi domnului primar şi city-managerului oraşului pentru accept şi în mod deosebit "Clubului de Şah Cavalerul" pentru implicare... sper ca împreună să putem face din şah un sport foarte popular în Sfântu Gheorghe!

MÂINE, MIERCURI 4 AUGUST, DE LA ORA 12.00 VOM ORGANIZA O CONFERINŢĂ DE PRESĂ LA CONSILIUL LOCAL DESPRE ACEST SUBIECT! 

Comentarii

Anonim a spus…
ŞAH LA CONSILIUL LOCAL

În data de 11 august, șahiștii vor juca în sala de ședinţe a CL.

Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Sfântu-Gheorghe (CL) va derula un nou proiect sportiv, de data aceasta dedicat sportului minții – șahul.
Președintele Comisiei, Mădălin Guruianu, a propus ieri organizarea împreună cu clubul de șah și cu sprijinul mai multor asociații din municipiu a unei serii de meciuri demonstrative, simultane și open-uri pentru amatori și profesioniști, în Sala Mare a CL.

Inițiativa vine având în vedere larga răspândire a acestui sport în Sfântu-Gheorghe și în ideea că programul „Sfântu-Gheorghe sprjină sportul” a început să dea roade și pe teritoriul șahist.

„Propunem pentru începutul acestui program data de 11 august, între orele 17-19, urmând ca ulterior programul să continue în funcţie de cererile punctuale ale inițiatorilor și de disponibilitatea spațiului. Consider că această inițiativă merită a fi sprijinită și pentru încurajarea șahului, mai ales în rândul tinerilor, în vremuri când există o mulțime de influențe nocive în jur, dar poate să facă parte și dintr-o strategie de transparență și deschiderea a Consiliului Local față de comunitate”, a arătat Guruianu.

Propunerea a fost aprobată de consilierii locali.
(Observatorul de Covasna, www.covasnamedia.ro)
Mădălin Guruianu a spus…
"(...)Cu o finanţare de 2.000 de lei obţinută din partea Primăriei printr-un proiect ce a beneficiat de susţinerea preşedintelui Comisiei de Tineret şi Sport, Mădălin Guruianu, Clubul a ajuns să aibă în prezent 40 de seturi de piese de şah, o finanţare venind şi din partea omului de afaceri Mihai Diţu, pasionat la rândul său de şah.(...) continuarea pe www-covasnamedia.ro
http://www.covasnamedia.ro/beta/?p=10495