TOAMNA ASTA CAD FRUNZELE...SI GUVERNUL BOC!

Mediafax - Lider PNL Sfântu Gheorghe: Băsescu îl va sacrifica pe Boc pentru a salva PDL

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, crede că Guvernul nu va rezista mult timp, susţinând că preşedintele Traian Băsescu îl va sacrifica pe Emil Boc doar ca să salveze PDL şi că va încerca o retuşare a formaţiunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa Guvernul condus de Emil Boc nu va rezista mult timp.
"Cred că toamna aceasta este ultima toamnă a unui guvern condus de Emil Boc şi că tot ceea ce mai face în momentul de faţă este să adune cât mai multă nemulţumire din partea populaţiei. Este lăsat ca un burete tocmai ca să adune nemulţumiri", a spus Guruianu.
Liderul PNL Sfântu Gheorghe apreciază că preşedintele Traian Băsescu îl va sacrifica pe Emil Boc doar ca să salveze PDL, având în vedere că sunt doar circa doi ani până la alegeri.
"Va încerca o retuşare, o schimbare la faţă a PDL, eventual chiar şi o intrare într-un alt guvern în care să nu mai fie majoritar PDL. Pentru Traian Băsescu orice altă soluţie e posibilă pentru a îmbunătăţi imaginea PDL, care în momentul de faţă este sub zece la sută", a spus Mădălin Guruianu.
Acesta nu crede că PNL ar intra la guvernare cu PDL, dar ar putea susţine orice guvern condus de un independent, care să aibă câteva măsuri pentru creştere economică.
"În acest moment este atât de mare dezastrul încât orice ar fi mai bun decât un guvern condus de Emil Boc şi actuala garnitură de miniştri", a conchis Guruianu.

Comentarii

Mihai Pop a spus…
"Liderul PNL Sfântu Gheorghe apreciază că preşedintele Traian Băsescu îl va sacrifica pe Emil Boc doar ca să salveze PDL"

Daca ar fi situatia asemanatoare in PNL si scopul fiind doar acela de a salva imaginea partidului (adica admit asertia ta cum ca interesul national nu e un rol important in ecuatie) sau daca ai fi membru al PDL si ar trebui sa salvezi imaginea partidului crezi ca aceasta ar fi solutia? Sa accepte Basescu toate atacurile Opozitiei si sa-l schimbe pe Boc?

Altfel spus, aceasta declaratie este din credinta ca asa ar fi bine, sau crezi ca Basescu ar face asta tocmai pentru ca nu stie sa spele imaginea partidului (el care l-a transformat in principal partid parlamentar, de pe locul 3 ca nr de parlamentari) sau de fapt obiectiv vorbind nu se va intampla asta, dar e un atac politic in calitatea ta de lider al unei organizatii locale a unui partid de Opozitie( daca vrei a principalului partid de dreapta din Opozitie)?