Avem nevoie de altcineva la conducerea ţării!

Mediafax - Lider PNL: Cine a stat să asculte discursul preşedintelui este masochist

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, este de părere că cine a stat să asculte discursul preşedintelui Traian Băsescu din Parlament este "masochist", iar şeful statului a dovedit că "trăieşte în altă lume", transmite corespondentul MEDIAFAX. Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că din punctul său de vedere cine a ascultat discusul şefului statului este "masochist".
Potrivit acestuia, s-a demonstrat încă o dată că Traian Băsescu trăieşte într-o altă lume, este un personaj politic care nu mai are legătură cu ceea ce se întâmplă în societate.
"El ne-a vorbit minute bune despre subiecte care nu ating nevoile de zi cu zi ale românilor. Până la urmă, dacă lăsăm totul la o parte, vedem că ceea ce ne-a spus el în mod deosebit este că ne trebuie o instituţie, spunem noi condusă de Elena Udrea, care ar trebui să conducă şi să gestioneze toate fondurile europene. Dacă dezbrăcăm toate mesajele pe care a încercat să ni le transmită direct sau indirect, asta a rămas, din punctul nostru de vedere, din tot discursul preşedintelui", a spus Mădălin Guruianu. Liderul PNL Sfântu Gheorghe consideră că mesajul din Parlament este unul dintre cele mai greşite mesaje pe care îl putea transmite preşedintele, respectiv că o grupare economico-financiară ar trebui să conducă singurii bani care ar mai putea salva România.
"În rest, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, şi domnul preşedinte nu a vrut să ne spună, este că am luat împrumuturi, că practic au scăzut pensiile, salariile şi că în momentul de faţă cea mai mare problemă este că sindicatele ies pe stradă şi cer căderea acestui Guvern. (...) Mai multe despre Traian Băsescu nu merită de comentat", a afirmat Guruianu. Acesta a adăugat că PNL a venit cu un program punctual, cu soluţii concrete.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în Parlament, că România a depăşit vârful crizei economice, dar nu şi pe cel al crizei sociale, că e un "optimism prudent" în privinţa relansării economice şi că pentru 2011 e prognozată o creştere economică de 2% din PIB.
El a mai spus că, pentru 2011 prognozele arată că România poate intra în zona de creştere pozitivă de aproximativ 2%, cu condiţia să fie accelerate reformele structurale.
"Pentru următorii ani, 2012 şi 2013, această creştere ar putea să atingă 3-4 procente. Din păcate, astfel de creşteri nu ne sunt suficiente. O creştere de 2-3% nu poate asigura dezvoltarea pentru ca România să se înscrie în reducerea decalajelor, este nevoie de o creştere medie de cel puţin 5% pe an. În plus, trebuie redus progresiv deficitul bugetar", a mai afirmat şeful statului.

Comentarii

Miss Sunshine a spus…
hai sa iti arat si tie ceva misto:))

Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!


Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde. Raspundeti cinstit!
Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare. Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!


Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa... baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1 si ... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
Situatia este la limita disperarii...
Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante.
In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ...
Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei.
Deodata vezi un barbat la volanul unei JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri... te apropii... iti face o impresie puternica... si brusc il recunosti: este Basescu!!
Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna...
Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul p...itzer!!!! O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara ...


Acuma intrebarea (raspunde sincer):


Poza o faci color, sau alb-negru ????

PS. Toti cei care citesc aceasta pagina au datoria morala sa o trimita si altor 10 persoane pentru apararea democratiei!


na...ce zici?:))