Sesiune "Pro Democraţia" la Casa cu Arcade

Asociaţia Pro Democraţia – Club Brasov (APD – Club Brasov) are plăcerea de a vă invita în data de 29-30 septembrie 2010 la sesiunea de instruire cu tema Ia atitudine! spre integritate. Evenimentul se va desfăşura în localitatea Sfântu Gheorghe, Casa cu Arcade, Strada Libertăţii nr.7 şi are loc în cadrul proiectului Ia Atitudine! – Campanie a ONG şi mass-media locale pentru identificarea şi prevenirea faptelor de corupţie, finanţat de către Uniunea Europeană prin programul Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11 – Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei.
Prin intermediul acestei sesiuni de instruire, ne propunem ca organizaţiile neguvernamentale şi mass-media să se transforme în parteneri activi ai APL în îndeplinirea măsurilor specifice legate de identificarea şi prevenirea faptelor de corupţie şi de transparentizarea activităţilor din administraţia publică.
Obiectivul acestei sesiuni de instruire este de a oferi organizaţiilor neguvernamentale şi mass-media locale posibilitatea de acţiona ca membri membri activi ai comunităţii din care fac parte.

 Sesiunea de instruire va incepe miercuri 29.09.2010, la ora 14.00, iar joi de la ora 10.00. Organizatorii asigura cina si pranzul in cele doua zile de seminar.La final fiecare participant va primi o diploma de participare.

Va rugam sa confirmati   participarea la 0724305534 (Laura Istrate), sau pe e-mail: apdclubbv@gmail.com sau la Dl. Attila Huba 0742081201.în măsura posibilităţii voi participa şi eu la sesiune...  momentan sunt mai multe persoane înscrise, printre care viitoarele lidere ale comunităţii:

Paula Cocoveică - Consiliul Judeţean al Elevilor
Călina Cruceriu - Consiliul Elevilor C.N.M.V.
Simina Gheorghincă - Debate Club Sfântu Gheorghe
-

Comentarii