SĂ READUCEM SPERANŢA OAMENILOR!

Reprezentanţii PNL Covasna au pichetat sediile PDL şi UDMR din Sfântu Gheorghe (MEDIAFAX)


Reprezentanţii PNL Covasna au pichetat, miercuri, sediile PDL şi UDMR din municipiul Sfântu Gheorghe, ei postând afişe bilingve, în limbile română şi maghiară, cu inscripţiile "Să readucem speranţa oamenilor" şi "Susţinem moţiunea de cenzură", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii PNL Covasna au mers prima dată la sediul PDL Covasna, unde uşa era închisă cu lacăt, astfel că au stat aproximativ 15 minute în faţa clădirii şi au postat pe uşă afişe cu inscripţiile "Să readucem speranţa oamenilor" şi "Susţinem moţiunea de cenzură".

Ulterior, liberalii covăsneni s-au dus la sediul UDMR unde au fost primiţi de şeful de cabinet al senatorului UDMR Albert Almos, Ordog Lajos.

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, cu această ocazie, că această manifestare a liberalilor are ca scop să determine parlamentarii UDMR din judeţ să participe la moţiunea de cenzură şi să voteze pentru căderea Guvernului Boc.

Potrivit acestuia, ceea ce se întâmplă acum din punct de vedere politic "depăşeşte limitele bunului simţ", adăugând că parlamentarii liberali nu ar putea să se comporte aşa cu cetăţenii cum fac cei de la putere, respectiv să susţină un Guvern atât de incompetent.

La rândul său, liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a spus că poziţia UDMR faţă de moţiunea de cenzură este una dintre cele mai greşite decizii pe care le-au luat liderii Uniunii în ultimii 20 de ani.

"Cred că este una dintre cele mai eronate decizii pe care le-a luat UDMR în ultimii 20 de ani. Să-ţi transformi parlamentarii în nişte păpuşi mecanice care să acţioneze doar în momentul în care le dai comanda este una dintre marile erori pe care conducerea UDMR a luat-o cu această ocazie", a afirmat Guruianu.

Acţiunea liberalilor a durat aproximativ o oră.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri în Parlament.

Comentarii