Teatrul „Andrei Mureşanu” printre cele mai bune din ţară!În mod miraculos, având în vedere situaţia financiară precară a instituţiei, Teatrul “Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe a fost selecţionat să participe la cele mai importante festivaluri din această toamnă din ţară: la Piatra Neamţ, cu “Poveşti de familie”, la Brăila, cu “Casanova”, dar mai ales la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, cu aceleaşi “Poveşti de familie”.
          Astfel, seria de deplasări începe cu spectacolul "Poveşti de familie", regia C. Ban, în 26 octombrie la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ şi în 7 noiembrie la Sala Atelier a Teatrului Naţional şi se încheie la sfârşitul lunii noiembrie pe scena Teatrului Maria Filotti din Brăila, cu spectacolul “Casanova”, regia M.C. Ranin
          Ambele spectacole au avut un binemeritat succes la public în Sfântu Gheorghe, dar acum a venit şi certificarea valorii lor din punctul de vedere al specialiştilor, criticii şi selecţionerii de teatru din ţară. Dovezi de acest gen sunt o demonstraţie clară a valorii trupei şi repertoriului Teatrului “Andrei Mureşanu”, cel care, în ciuda vicisitudinilor şi sorţilor nu foarte favorabili, continuă să producă şi o face bine, chiar foarte bine pe alocuri, încăpăţânându-se să-şi menţină locul binemeritat în lumea teatrală din România.

Comentarii

Irina a spus…
Nu uita ca piesa "Casanova" s-a bucurat de un mare succes in 16 mai, anul asta La Sibiu, la noi la Noaptea Muzeelor, marca Muzeul Astra! Pe aceasta cale le transmit tuturor sa continue acest drum anevoios, in conditiile actuale...dar frumos, impulsionant...adevarata hrana pentru sufletul...atat al actorilor, cat si al spectatorilor!