Poftim Cultură!

Trupa de Teatru Osonó din Sfântu Gheorghe, alcatuită din elevi din Liceul „Mikes Kelemen”, Liceul de Arte „Plugor Sándor”, clasa de actorie şi Şcoala de Arte şi Meserii, începe miercuri un mare turneu european. Spectacolul „Fragmente din povestea rătăcirii” (regia: Fazakas Misi) va fi jucat în cinci ţări: Serbia, Croaţia, Slovenia, Austria şi Ungaria. Spectacolul a fost jucat până acum de 310 de ori şi o obţinut opt premii naţionale şi internaţionale. Turneul este finanţat de Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

 

Asta după ce Teatrul Andrei Mureşanu tocmai s-a întors de la Festivalul de la Piatra Neamţ şi se pregăteşte pentru participarea la prestigiosul Festival Naţional de Teatru de la Bucureşti, iar Tamasi Aron s-a întors cu premii din Polonia, cu acelaşi uluitor spectacol premiat mult şi bine şi în ţară: Ivona, principesa Burgundiei! Noi premii pentru Teatrul din Sfântu Gheorghe!

dacă tot am ajuns aici, vă reamintesc faptul că în postarea anterioară aveţi programul complet al manifestărilor culturale... încercaţi să nu rataţi spectacolele pe care nu le-aţi văzut, mai ales reluarea de acum câţiva ani cu "Profetul Ilia", în 19 nov şi cu supratitrare în limba română, în cadrul programului "Eugen Ionescu"...

 

Comentarii