proiecte ... pentru comunitate...

La sfârşitul săptămânii am avut parte de un meci de baschet câştigat lejer de fetele de la SEPSI BC, apoi pregătiri pentru colindele de Crăciun împreună cu prietenii adolescenţi de la "Ecou", discuţii pe larg cu Dan şi Emil despre viitoarele programe ale Asociaţiei pentru Comunitate şi nu numai, plus citirea unei cărţi excelente despre implicările intelectualilor în treburile cetăţii, spiritul nesabuit. Intelectualii in politica, apoi întâlnire cu Laura Ardeleanu, în trecere pe la noi, de la Slănic Moldova... şi mâine dimineaţă abia aştept să beau o cafea cu Vlad... anunţul oficial despre cei doi debateri din Sfântu Gheorghe, actualmente studenţi - Vlad la Drept la UBB Cluj şi Laura la Relaţii Internaţionale la ASE Bucureşti:
La competitia de studenti de la Slanic Moldova din acest weekend am avut 2 reprezentanţi din Sfântu Gheorghe în finală, dar în echipe diferite!
Au câştigat Vlad Vidican şi Andreea Lupaşcu în faţa echipei Laura Ardeleanu şi Mihai Pop. Felicitări, dragilor! Succes mai departe în debate!

Comentarii