DEBATERII DE LA SFÂNTU GHEORGHE NU SE DEZMINT!

După ce joi seara am vizionat cea mai recentă premieră de la "Andrei Mureşanu", după "Auto", a unui autor contemporan spaniol - foarte tare!- v-o recomand din plin... sper să apuc să scriu câte ceva despre spectacol înainte de următoarea reprezentaţie-  vineri am pornit spre Cluj cu Laura Ardeleanu, unde ea, împreună cu Dani Cruceriu, dar şi Antonia Mari cu Vlad Vidican participă la Regionala de Debate pentru studenţi.
După cele 4 meciuri de calificare ale primei zile, pe teme extrem de interesante ca şi "moneda euro ar trebui retrasă", "toţi imigranţii ar trebui acceptaţi în UE", "jurnaliştii care investighează crima organizată şi corupţia ar trebui special protejaţi", "ar trebui ridicată o moschee pe locul Turnurilor Gemene din Newe York", ambele echipe cu cei 4 reprezentanţi din Sfântu Gheorghe s-au calificat în semifinale!
 ba chiar stau bine şi la punctajele individuale... dar până după finala de mâine de la prânz nu se anunţă nimic, bineînţeles...
Să le ţinem pumnii pentru mâine şi orice s-ar întâmpla de-acum încolo, vă îmbrăţişez, dragilor! M-am simţit tare mândru de voi! Felicitări!

P.S. Urările din final sunt spuse şi personal, dar şi aici, pentru că duminică trebuie să plec de la Cluj la Satu Mare pentru meciul important pe care SEPSI BC îl va disputa de la 12.30 cu formaţia gazdă....

UPDATE>  LAURA SI DANI AU AJUNS IN FINALA, IAR LA INDIVIDUAL AU FOST IN TOP 4> DANI AL DOILEA SI LAURA A 4/A VORBITOARE DIN COMPETITIE! BRAVO, DRAGILOR! SUNTETI TARI!

Comentarii