PENTRU TINERI !

Din respect pentru tineri,
6 BURSE DE EXCELENŢĂ ÎN 2010 LA SFÂNTU GHEORGHE

În pragul Sărbătorii de Crăciun, Consiliul Local Sfântu Gheorghe va acorda în şedinţa ordinară de joi 23 decembrie “Bursele de excelenţă Sfântu Gheorghe”, pentru al doilea an consecutiv. Vestea bună pentru acest an este că în urma situaţiei speciale create după analizarea şi rezolvarea contestaţiilor, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a luat decizia să majoreze la 6 numărul bursierilor şi să suplimenteze bugetul de la 10.000 la 12.000 lei, deoarece diferenţa între punctajul obţinut de eleva Mihály Judit (clasată pe locul 5 în ierarhie) şi de eleva Panaitiu Ioana – Gabriela (clasata pe locul 6 în ierarhie) este extreme de mică, doar 0,06 puncte.
            Astfel, pentru anul 2010, următorii elevi / eleve din anul terminal de la unităţile de învăţământ liceal din municipiul Sfântu Gheorghe vor primi distincţiile de onoare şi cei 2000 de lei: Orbán Szabolcs (“Székely Mikó”), Szabó Lilla (“Mikes Kelemen”), Vlej Zsombor – Barna (“Mikes Kelemen”), Tulit Gyopár (“Mikes Kelemen”), Mihály Judit (“Szekely Mikó”), Panaitiu Ioana (“Mihai Viteazul”).
            Cu speranţa că astfel de proiecte de promovare a tinerilor din Sfântu Gheorghe, din ce în ce mai multe şi mai consistente, transmit semnale pozitive tuturor şi scot la iveală viitorii lideri de care acest oraş are extrem de multă nevoie, închei visând la un Sfântu Gheorghe în care energiile tuturor cetăţenilor săi să fie puse în slujba construirii unui oraş în care să ne simţim cu toţii mai bine, mai împliniţi, mai apropiaţi unii de alţii, ca o adevărată comunitate. Felicitări, dragilor!

Mădălin Guruianu
Iniţiator “Bursele Sfântu Gheorghe”

Comentarii