16 iulie 2010

LA FOLK YOU!

gata...am pornit spre Vama Veche...FOLK YOU şi prietenii plecaţi de zilele trecute ne aşteaptă pe litoral...sper să avem parte de soare!
ZILE FRUMOASE SĂ AVEŢI!

15 iulie 2010

BIANCA ŞI RADU ÎN SEMIFINALE LA EUROPENE!


Cum vă spuneam acum câteva zile, ai noştri campioni, Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea, participă pentru al doilea an consecutiv, la Campionatele Europene de Debate 2010 din Olanda. Faţă de anul trecut au reuşit deja o performanţă excelentă, calificându-se în eliminatorii, după cele 8 meciuri din calificări situându-se pe locul al III-lea! Astăzi să le ţinem pumnii din nou, pentru sferturile de finală şi, poate chiar semifinale, mâine urmând să aibe loc finala competiţiei.
Tot în faza eliminatoriilor, dar pentru arbitraj, a reuşit să se califice şi Emil Mesaroş, preşedintele ARDOR Transilvania. Bravo, dragilor! FELICITĂRI TUTUROR!

UPDATE
AU AJUNS ÎN SEMIFINALE! SĂ LE ŢINEM PUMNII ÎN SEARA ASTA ŞI POATE MÂINE SUNT FINALIŞTI ÎN EUROPA!

s/au oprit în semifinale, dar cu un parcurs excelent, la această a doua participare la Campionatele Europene de Dezbateri Academice, BIANCA ŞI RADU AU REPREZENTAT CU CINSTE CLUBUL DE DEZBATERI AL UNIVERSITĂŢII BABEŞ-BOLYAY ŞI COMUNITATEA NOASTRĂ DIN SFÂNTU GHEORGHE! JOS PĂLĂRIA ÎN FAŢA VOASTRĂ, DRAGILOR! RESPECTELE NOASTRE! VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG, ACASĂ!

14 iulie 2010

Dumnezeu să le odihnească în pace!

ieri am fost, împreună cu mai bine de 150 de persoane!, la înmormântarea unei doamne deosebite, cu care am lucrat adesea în ultimii 5 ani şi pe care am respectat-o întotdeauna pentru sufletul ei bun, pentru energia incredibilă şi seriozitatea de care dădea dovadă, indiferent de proiectele la care am colaborat ... DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCĂ ÎN PACE, DOAMNA TANŢA!


iar de astăzi lumea noastră e mai săracă fără Mădălina Manole... ne rămân amintirile... melodiile...

11 iulie 2010

diverse ... şi LA MULŢI ANI, PAULA!

sunt zile mai potolite după nebunia din ultimele săptămâni...am urmărit Campionatul Mondial, dar după plecarea ruşinoasă a Argentinei nu am mai avut nici o favorită, m-am bucuraqt pur şi simplu de câteva meciuri frumoase...

luni şi joi avem şedinţe la Consiliu Local, asta după ce am avut şi câteva întâlniri cu colegii din Comisia de Tineret şi Sport pentru acordarea finanţărilor pentru sem al II-lea...

le ţin pumnii Biancăi Dragomir şi lui Radu Cotarcea, cei care ne reprezintă în aceste zile la Campionatele Europene de Dezbateri Academice 2010, care au loc în Olanda... asta după ce ambii au absolvit facultăţile lor, Bianca Relaţii Publice la Bucureşti şi Radu, Resurse Umane în Londra, chiar şef de promoţie!

ne pregătim în acelaşi timp de plecare la Folk You 2010, la Vama Veche în week-end-ul următor, împreună cu vreo 20 de adolescenţi...foşti, actuali sau viitori absolvenţi din Sfântu Gheorghe...

a fost foarte plăcut aseară la aniversarea actualei preşedinte a Consiliului Judeţean al Elevilor din Covasna, Paula Cocoveică în Retro Pub... aceeaşi muzică bună, ca de obicei, adolescenţi exuberanţi şi multă energie pentru viitoare proiecte pentru comunitate... LA MULŢI ANI, PAULA!