Împreună pentru un alt fel de a face politică!

Agerpres - Covasna: Liberalii lanseaza în acest an lista candidaţilor pentru Consiliul local Sfântu Gheorghe

Liberalii vor lansa încă din acest an lista candidaţilor pe care îi va susţine pentru Consiliul local Sfântu Gheorghe la alegerile din anul 2012, pentru ca electoratul să poată vota 'în cunoştinţă de cauză'.
Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe lista de candidaţi se vor regăsi în principal tineri, atât români, cât şi maghiari, care s-au implicat în ultimii ani în diverse acţiuni pentru comunitate.
Potrivit acestuia, pe listă va fi Emil Pantelimon, unul dintre liderii Asociaţiei de tineret 'Ecou' şi Asociaţiei 'Pentru comunitate', care a iniţiat şi organizat numeroase evenimente de notorietate, cum ar fi Festivalul de colinde 'Adolescent' sau seria de spectacole 'Seri albastre'.
Guruianu a explicat că prezentarea listei încă din acest an va permite electoratului să cunoască din timp candidaţii, să discearnă pe îndelete pe cine va vota şi să nu opteze 'emoţional' pe ultima sută de metri înaintea alegerilor pentru unii sau alţii dintre cei înscrişi în cursă.
'Pe listă se vor regăsi tineri pe care i-am pregătit şi i-am format timp de mai mulţi ani pentru a deveni noii lideri ai comunităţii', a declarat Mădălin Guruianu.
Acesta a mai adăugat că ar fi de dorit ca şi alte formaţiuni politice să promoveze pe locuri eligibile persoane tinere şi dinamice, care să-şi dorească să se implice activ în viaţa comunităţii locale.

Comentarii