SFÂNTU GHEORGHE, CAPITALA VERDE A ROMÂNIEI!


Blogosfera din ţară a desemnat
SFÂNTU GHEORGHE, CAPITALA VERDE A ROMÂNIEI!

Pentru încă odată, tinerii din Sfântu Gheorghe, români şi maghiari deopotrivă, au oferit comunităţii şi ţării întregi o lecţie de normalitate reuşind să se mobilizeze şi să reuşească să câştige pentru oraşul nostru titlul acordat de blogosferă, „Sfântu Gheorghe, Capitala Verde a României”. Campania a fost iniţiată la nivel naţional de către Umbrela Verde (program al URBB - Tuborg Romania), în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor, iar Sfântu Gheorghe a ajuns printre cele 10 finaliste ale competiţiei.
Scopul proiectului este să responsabilizeze publicul cu privire la respectarea mediului înconjurător şi să încurajeze atât pe reprezentanţii autorităţilor locale, cât şi pe cetăţeni să iniţieze sau să se implice în proiecte ecologice, care pot îmbunătăţi calitatea vieţii.
            După excelenta campanie de la sfârşitul anului trecut şi beneficiind şi de mediatizarea de la concertele din oraş cu Iris, Viţa de Vie şi Tibi Scobiola Band, acţiunea a găsit ecou la aproape 60 de bloggeri din Sfântu Gheorghe, care au votat şi au dezvoltat o mulţime de argument pentru care oraşul nostru chiar merită acest premiu. Dintre aceste adevărate “declaraţii de dragoste” pentru Sfântu Gheorghe am selectat câteva într-o postare anterioară, cu invitaţia de a le parcurge pe toate pe http://www.umbrelaverde.ro/capitala-verde-a-romaniei.html:
Mă bucur că din nou s-a demonstrat din plin justeţea motto-ului „ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI!” Felicitări, Sfântu Gheorghe! We love Saint George!

Mădălin Guruianu,
„Blogger iniţiator al Campaniei Sfântu Gheorghe, Capitala Verde a României”

Comentarii

Miss Sunshine a spus…
Yeeeey!! Mă simt extraordinar de bine că am putut ajuta şi eu, deşi într-o măsură mică la această realizare!

Felicitări, Sfântu Gheorghe!
Mădălin Guruianu a spus…
Timp de o saptamana, cele 10 orase finaliste in competitia "Capitala Verde a Romaniei" s-au confruntat pentru premiul blogosferei!

Pana la Gala de Premiere, unde juriul va acorda unui oras titlul de Capitala Verde, echipa noastra le-a facut bloggerilor o invitatie: sa scrie ce oras considera ca este cel mai verde si de ce. Iar nominalizarile lor s-au transformat in voturi pentru orase!
Peste 150 de bloggeri au votat!

Le multumim mult tuturor celor care au votat prin bloguri, dar si celor care ne-au transmis pe e-mail incurajari! Ma bucur mult ca am avut ocazia sa ne unim pentru un scop important: sa incurajam primariile sa isi continue proiectele de mediu!

Haideti sa aflam cine se afla pe podium:

1. Sfantu Gheorghe - 58 de voturi
2. Brasov - 45
3. Timisoara - 19

Sfantu Gheorghe este castigatorul!

Felicitarile noastre merg catre toate orasele, indiferent de numarul de voturi! LaughingUmbrela Verde in actiune la Sfantu Gheorghe (2010)

Insa, Sfantu Gheorghe a dovedit ca este o forta. Se bucura de o comunitate impresionanta care isi iubeste orasul si se implica in proiecte de mediu alaturi de autoritati!

In plus, a fost votat nu doar de locuitori, ci si de bloggeri care au vizitat orasul si au considerat ca merita sa il sustina.

Va felicitam in mod special pentru mobilizarea de care ati dat dovada! Ati fost grozavi! Wink

http://www.umbrelaverde.ro/blog/sfantu-gheorghe-premiat-de-blogosfera.html