13 PENTRU SFANTU GHEORGHE !13 candidaturi prin programul ACCES LIBERAL

În cadrul campaniei lansată acum aproximativ o lună de către filiala municipală PNL Sfântu Gheorghe, 13 persoane au dorit să facă pasul spre sondajul de opinie, în urma căruia vor fi stabiliţi candidaţii potriviţi pentru alegerile locale din 2012. Printre aceştia se regăsesc preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, consilierul municipal, Mădălin Guruianu, vicepreşedinţii Anca Pădeanu, Ciprian Niţu şi Emil Pantelimon, consilierul judeţean PNL Aurel Bote, preşedinta OFL Covasna, doamna Marilena Profiroiu şi cea a TNL Covasna, Corina Bote, dar şi membrii simpli sau în biroul municipal, precum Ordog Istvan, Gabriel Manolatos, Jozsi Kinga, Ivan Nicolae, Gocsmann Răsăndel, Cziprian Lorand.
Categorii sociale şi de vârstă diverse, doamne şi domni ancoraţi în problemele comunităţii locale, români şi maghiari deopotrivă, acestea sunt cele 13 propuneri pe care PNL Sfântu Gheorghe le va trece prin filtrul opiniei publice, pentru a descoperi care este părerea acestora. Suntem convinşi că această deschidere şi transparenţă de sorginte liberală, va putea fi un exemplu de bună practică şi pentru alte organizaţii de partid din zonă.
Încheiem cu speranţa că echipa liberală pentru Sfântu Gheorghe va obţine încrederea oamenilor de bună credinţă şi cu gândurile îndreptate spre un viitor mai bun pentru această comun itate, în care, negreşit, Împreună suntem MAI BUNI!” / “Együtt JOBBAK vagyunk!”.

Comentarii

Anonim a spus…
Programul „Acces liberal”, iniţiat la inceputul acestui an de filial PNL Sfantu Gheorghe cu scopul de a recruta candidaţi pentru viitorul Consiliu local municipal, a atras 13 persoane, printre care medici, oameni de afaceri, jurişti, dar şi foarte mulţi tineri.

Preşedintele PNL Sfantu Gheorghe, Mădălin Guruianu (foto), a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că fiecare candidat a trebuit să depună un CV, o scrisoare de intenţie in care să explice motivele pentru care
doreşte să devină consilier local şi un eseu in care să facă referire la iniţiativele pe care le va avea in primele trei luni de mandat. Potrivit lui Guruianu, ordinea pe liste va fi stabilită şi in baza unui sondaj de opinie din care va rezulta popularitatea şi notorietatea de care se bucură candidaţii in randul comunităţii locale. Printre candidaţi se regăsesc consilierul local Mădălin Guruianu, medicul Anca Pădeanu, economistul Ciprian Niţu, omul de afaceri Aurel Bote, notarul Marilena Profiroiu, profesorul universitar Cziprian Lorand şi Emil Pantelimon ‐ un tanăr implicat activ in activitatea culturală şi civică.
Mădălin Guruianu şi‐a exprimat convingerea că organizaţia PNL Sfantu Gheorghe se va prezenta la viitoarele alegeri locale din 2012 cu o listă de candidaţi tineri, atat ca varstă, cat şi ca mentalitate.
„Categorii sociale şi de varstă diverse, doamne şi domni ancoraţi in problemele comunităţii locale, romani şi maghiari deopotrivă, acestea sunt cele 13 propuneri pe care PNL Sfantu Gheorghe le va trece prin filtrul opiniei publice. Suntem convinşi că această deschidere şi transparenţă de sorginte liberală va putea fi un exemplu de bună practică şi pentru alte organizaţii de partid din zonă”, a afirmat Mădălin Guruianu.
El a menţionat că „Acces liberal” este un proiect novator, prin care filiala PNL Sfantu Gheorghe a oferit, practic, tuturor cetăţenilor şansa de a se implica şi de a schimba societatea, dar a avut şi rolul de a‐i „mobiliza” pe politicienii cu stagii mai vechi, care se cred „fixaţi definitiv in scaune”. (AGERPRES ‐Oana Mălina Negrea)
Anonim a spus…
Mediafax

Nicio persoană din afara PNL nu a depus dosar de candidatură pentru a deveni candidat al PNL Sfântu Gheorghe în Consiliul Local, deşi organizaţia anunţase că îşi va întocmi, în premieră, lista în urma unui concurs de proiecte, la care pot participa toţi cei interesaţi, nu doar membrii de partid.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de PNL Sfântu Gheorghe, treisprezece persoane, români şi maghiari, au depus până acum dosare de candidatură, toţi liberali, candidaţii la alegerile locale din 2012 urmând să fie aleşi după un sondaj de opinie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, printre cele 13 persoane care au depus dosare de candidatură se numără preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, consilierul municipal Mădălin Guruianu, vicepreşedinţii Anca Pădeanu, Ciprian Niţu şi Emil Pantelimon, consilierul judeţean PNL Aurel Bote, preşedintele OFL Covasna, Marilena Profiroiu, şi cel al TNL Covasna, Corina Bote, dar şi membrii simpli sau în biroul municipal, precum Ordog Istvan, Gabriel Manolatos, Jozsi Kinga, Ivan Nicolae, Gocsmann Răsăndel, Cziprian Lorand.

"Suntem convinşi că această deschidere şi transparenţă de sorginte liberală va putea fi un exemplu de bună practică şi pentru alte organizaţii de partid din zonă. Încheiem cu speranţa că echipa liberală pentru Sfântu Gheorghe va obţine încrederea oamenilor de bună credinţă şi cu gândurile îndreptate spre un viitor mai bun pentru această comunitate, în care, negreşit, «Împreună suntem mai buni»/ «Együtt jobbak vagyunk!»", se arată în comunicatul conducerii PNL Sfântu Gheorghe.
Mihai Pop a spus…
Madalin pe primul loc!!!