RESPECT PENTRU TINE(RI) !

Mulţumesc Domnului pentru toate lucrurile bune care s-au adunat în acest sfârşit de săptămână!


Am fost extrem de fericit că lucrurile au mers bine din punct de vedere al organizării la Saint George City of Debate V. A fost o onoare şi o imensă bucurie să fiu ajutat de foştii debateri ai clubului din Sfântu Gheorghe, Radu Cotarcea, director de turneu, Bianca Dragomir, Laura Ardeleanu, Ioana Cocoveică, Dani Cruceriu, Antonia Mari, Vlad Vidican şi am fost mândru de cum s-au descurcat cei 19 debateri din Sfântu Gheorghe, 5 echipe din C.N.M.V., una din C. Brâncuşi şi un elev din Puskas Tivadar, dar mai ales de super echipa finalistă, cu o Andreea Cucu (clasa a XI-a) de o seriozitate exemplară şi cu un talent oratoric deosebit, cu un Ioan Ganea jr. (clasa a X-a) exploziv şi surprinzător de sintetic pentru vârsta şi experienţa lui şi cu o Simina Gheorghincă (clasa a XI-a), a treia dintre cei 242 de vorbitori ai competiţiei, una dintre cele mai talentate produse din toate timpurile ale "Şcolii de Debate din Sfântu Gheorghe".

La baschet a fost un meci simplu cu Rapid, victorie  SEPSI BC la 28 de puncte diferenţă, dar bucuriile mele nu s-au oprit aici, manifestările extraconcurs, paintball, fotbal, squash, bowling, party fiind reuşite şi contribuind din plin la promovarea acestui oraş pe care îl iubim şi încercăm să-l poziţionăm cât mai pozitiv pe harta ţării, ca oaza de normalitate şi de bun simţ în care adevăratele vedete sunt chiar viitorii lideri ai comunităţii, tineri talentaţi, implicaţi şi care au multe de spus şi de arătat societăţii, pentru binele nostru al tuturor.

Vă mulţumesc tuturor acestor oameni că existaţi şi că sunteţi activi şi promit să nu renunţ să iniţiez sau să sprijin orice iniţiativă pentru şi cu tineri!

Comentarii

Anonim a spus…
si rezultatele concursului de dezbateri..nu reusesc sa le gasesc nicaieri.multumesc anticipat