"SAINT GEORGE, BIKE FRIENDLY CITY" - Susţin proiectul Ambasador Umbrela Verde în blogosferă!

‘Care crezi ca sunt cele mai importante măsuri pe care autorităţile şi locuitorii ar trebui să le ia pentru a îmbunătăţi calitatea mediului din oraşul tău?’


Sunt multe direcţii în care ar merita investit timp, energie şi fonduri, de la promovarea reciclării şi a tot ce ţine de zona refolosirii deşeurilor, până la acţiunile de promovare a practicilor ecologice, atât la nivelul scăderii tăierii pădurilor, plantării copacilor, dar şi al înmulţirii parcurilor şi a locurilor verzi dintr-un oraş... dar eu am ales să vorbesc în acest moment despre promovarea mersului pe bicicletă, o alternativă cred extrem de bine venită la nivelul unei comunităţi ca a noastră. 
Cred că în scurtă vreme Sfântu Gheorghe poate deveni "SAINT GEORGE, BIKE FRIENDLY CITY" prin acţiuni de conştientizare a importanţei mersului pe bicicletă, prin critical mass-uri şi marşuri pe bicicletă, cu adăugarea a multor kilometri de piste pentru biciclişti, cu oferirea de avantaje întreprinzătorilor care încurajează asta prin instalarea de stative pentru biciclete şi mai ales prin implicarea a cât mai multor persoane din comunitate către mersul pe bicicletă prpriu-zis, dar şi către promovarea unui asemenea stil nu numai în rândul tinerilor, dar şi al adulţilor. Grupul de iniţiativă BIKE WALK SEPSI se alătură şi doreşte "să pună umărul" alături de toate persoanele fizice, ONG-urilor, persoanele juridice, instituţiile şi autorităţile care au promovat şi suntem convinşi că o vor face şi de-acum încolo, mersul pe bicicletă în Sântu Gheorghe.

în scurt timp va facebook/ul Umbrela Verde se va vota pentru idei de genul acesta şi să sperăm că această postare va atrage mulţi iubitori ai bicicletei din Sfântu Gheorghe, dar nu numai...sic! BRAVO UMBRELA VERDE!

Comentarii