LUNEA CĂRŢILOR REVINE LA SFÂNTU GHEORGHE


LUNI SEARĂ DE LA ORA 17, LA „EX LIBRIS”

Clubul Umaniștilor „Lunea Cărțílor” se redeschide luni de la ora 17 la Librăria Ex Libris din Sfântu Gheorghe, str. Oltului nr.7, cu o relansare de carte – Picătura din cer de Mădălin Guruianu, cu o nouă ediţie „schimb de cărți”, cu recomandări și cu discuții libere de la 18 la Cafeneaua Bastion, fix vis-a-vis de librărie. Joia trecută deja a avut loc prima întâlnire la librărie a Clubului de Lectură în limba maghiară, cu participarea autorului Sylvester Lajos.
Cărțile sunt extrem de importante pentru devoltarea fiecăruia dintre noi. Cititul sau lipsa lui ne determină mai mult decât ne putem închipui comportamentul și de aceea de câțiva ani am încercat, împreună cu colegii mai mici şi mai mari din Asociaţia pentru Comunitate sau din Asociaţia de Tineret Ecou, să promovăm prin cât mai multe căi posibile lectura, mai ales în rândul tinerilor. Şi de data aceasta îi așteptăm pe toți iubitorii de cărți să pătrundem din nou, împreună, în aventura cunoașterii, prin labirintul fabulos pe care-l presupune lumea cărților.
Vă aştept luni seara la o discuţie relaxată în care re-lansarea cărţii mele de debut, „Picătura din cer”, este doar pretextul unei reîntâlniri pe care o aşteptam demult cu cei care, chiar şi în aceste vremuri tulburi din multe puncte de vedere, încă se mai simt apropiaţi de lectură şi mai pot aprecia aşa cum se cuvine cartea.

Comentarii

Botosaniul Ortodox a spus…
Buna ziua ,
Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni...".Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.ca sa putem ajuta oameni care are nevoie de noi.http://safimoameni.blogspot.com/
Va multumesc pentru intelegere!
Impreuna putem schimba vieti