Lunea Cărţilor vă invită la „Prăjiturele de buzunar”


Luni 21 noiembrie de la ora 5 seara, librăria Ex Libris din Sfântu Gheorghe va fi gazda unei noi lansări de carte pentru cititorii în limba română. Am avut deja trei întâlniri de club, cea de lunea trecută cu relansarea volumului de eseuri „Picătura din cer”, de Mădălin Guruianu şi două în zilele de joi, cu autorii de carte în limba maghiară, Sylvester Lajos şi Bogdán László.
De data aceasta, cei cărora le e dragă cartea, se pot întâlni cu Horia Kraus şi cu sensibilele sale gânduri despre comunitatea locală şi nu numai în mica, dar preţioasa colecţie de idei, intitulată „Prăjiturele de buzunar”. După lansare, iubitorii de carte sunt invitaţi să continuăm discuţiile la un ceai fierbinte fix vis-a-vis de librărie, la „Bastion”.
Programul „Lunea Cărţilor”, preluat de la fosta Librărie „Pentru Comunitate” se doreşte a fi un proiect interactiv de promovarea a lecturii prin schimburi de cărţi, recomandări directe, discuţii libere pe marginea cărţilor citite, urmând ca ulterior să se ajungă chiar şi la un soi de cenaclu literar local, prin invitarea celor care mai scriu în comunitatea noastră, sau prin alte părţi.

Mădălin Guruianu,
Librăria EX LIBRIS Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 7
Coordonator “Lunea Cărţilor”, “Sfântu Gheorghe, schimb de cărţi”

Comentarii