HAI ŞI TU LA DUBLA RE-LANSARE DE LUNI 14 NOV.!


Luni, 14 noiembrie, de la ora 17.00, librăria Ex Libris din Sfântu Gheorghe va fi gazda unei duble relansări pentru cititorii în limba română. Adăugăm imediat informaţia că joia, aceeaşi librărie vă invită la un club de carte maghiară, moderat de scriitori locali maghiari.Dubla relansare de care vorbeam propune, pe de o parte, programul „Lunea Cărţilor”, preluat de la fosta Librărie „Pentru Comunitate”, un proiect interactiv de promovarea a lecturii prin schimburi de cărţi, recomandări directe, discuţii libere pe marginea cărţilor citite, urmând ca ulterior să se ajungă chiar şi la un soi de cenaclu literar local, prin invitarea celor care mai scriu în comunitatea noastră, sau prin alte părţi.
Iar pe de altă parte, relansarea volumului de eseuri „Picătura din cer”, al lui Mădălin Guruianu, lansat în martie 2008 la Restaurant Park din Sfântu Gheorghe, şi despre care presa de atunci scria că a avut loc „în prezenţa unui public ales şi în acord cu ritmurile de vioară, „lauda literară“ fiind adusă de criticul Ioan Popa, de la Gazeta de Transilvania din Braşov, dar şi de către părintele Ioan Tămaş Delavâlcele”. La lansare au luat parte seniorii şi colegii din cadrul Asociaţiei „Pentru Comunitate“, plus politicienii vremii, dar şi actori de la Teatrul Andrei Mureşanu, profesori de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi mulţi, foarte mulţi tineri. După aproape 4 ani de la eveniment şi epuizarea a peste 1500 de cărţi din tirajul iniţial, Mădălin Guruianu vă aşteaptă la “Ex Libris”, cu speranţă că mai există iubitori şi cititori de carte, chiar şi în aceste vremuri (www.mesageruldecovasna.ro).

Observatorul de Covasna: Dublă re-lansare la Ex Libris

Lunea Cărţilor este un proiect interactiv preluat de la vechea Librărie Pentru Comunitate, şi care îşi propune promovarea lecturii clasice prin schimbul de cărţi, recomandări directe, discuţii libere pe marginea cărţilor citite, urmând ca ulterior să se ajungă chiar şi la un soi de cenaclu literar local, prin invitarea celor care mai scriu în comunitatea noastră, sau prin alte părţi. Relansarea acestui proiect va avea loc luni, 14 noiembrie de la ora 17, la Librăria Ex Libris de pe strada Oltului, iar joi va avea loc un club de carte maghiară, moderat de scriitori locali maghiari.
De asemenea, Mădălin Guruianu îşi va relansa volumul „Picătura din Cer”. Această carte a fost lansată în 2008, iar tirajul iniţial de 1500 de volume s-a epuizat. Autorul spune că îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi la Ex Libris, cu speranţa că mai există iubitori şi cititori de carte, chiar şi în aceste vremuri. (www.covasnamedia.ro)


Comentarii