Tinerii liberali covăsneni continuă ascensiunea!


2 preşedinţi şi 3 membri în Comisiile Centrale ale Tineretului Naţional Liberal

Duminică, 27 noiembrie, o delegație de 5 membrii ai TNL Covasna au participat la ședințele Comisiilor Centrale de specialitate din cadrul TNL. Corina Bote (Comerț și Afaceri Externe), Anca Todor (Educație), Lăcrimioara Bularca (Sănătate), Alexandru Pantelimon (Mediu și Ape) și Emil Pantelimon (Cultură) au luat parte la lucrările în cadrul cărora s-a creionat activitatea și structura comisiilor care vor participa la redactarea programului politic al partidului.

În urma nominalizărilor și a dezbateriilor din cadrul acestor structuri, doi dintre membrii TNL Covasna au devenit președinți ai departamentelor din cadrul Comisiilor Centrale ale TNL: Lăcrimioara Bularcă – Departamentul de Asistență Medicală generală și Emil Pantelimon – Departamentul de promovare a imaginii culturale a României – Brand de țară și Marketing cultural.

Lăcrimioara Bularca este studentă în anul 3 la facultatea de Medicină din cadrul Universității Transilvania Brașov și la alegerile organizate luna aceasta a devenit mebru al Biroului Permanent Teritorial al TNL Covasna. Emil Pantelimon este absolvent al Faculăţii de Ştiinţe Politice – Universitatea Bucureşti, actualmente fiind asistentul managerului general al Festivalului Internaţional George Enescu şi angajat al UNIMIR. Începând din această lună, acesta este Preşedintele TNL Covasna.

„Cred că putem să ne punem la comun experienţele şi că vocea noastră poate să fie mult mai bine auzită din acest moment. Membrii covăsneni din Comisiile Centrale ale TNL sunt oameni care vor să se implice în viaţa comunităţii şi în rezolvarea problemelor acesteia.”, a declarat Emil Pantelimon, preşedintele TNL Covasna.

TNL Covasna, Departamentul Comunicare, 29 noiembrie 2011

Comentarii