29 iunie 2011

PREMII DE EXCELENŢĂ PENTRU FATMA MOHAMED ŞI FAZAKAS MISI!

MÂINE ŞEDINŢA CONSILIULUI LOCAL SE DESCHIDE CU PREMIEREA CELOR DOI CONDUCĂTORI AI TRUPELOR DE TEATRU DE TINERET DIN SFÂNTU GHEORGHE, FATMA MOHAMED ŞI FAZAKAS MISI!

În atenţia domnului primar Antal Árpád András

SOLICITARE,

            Având în vedere implicarea continuă şi rezultatele de excepţie obţinute în ultima vreme de către doi inspiraţi creatori de spectacole de teatru cu şi pentru tineret, Fazakas Misi, conducătorul “Trupei de Teatru Osonó” şi Fatma Mohamed, conducătoarea “Trupei de Teatru Ecou”, propun acordarea pentru ei a două premii de excelenţă în 2011, în valoare de câte 3000 de lei brut fiecare, din fondul aflat la dispoziţia dumneavoastră.
            În sprijinul propunerii adaug faptul că spectacolul “Fragmente din povestea rătăcirii” al trupei de limbă maghiară a călătorit în întreaga lume, din Anglia, până în Thailanda, reprezentând cu cinste comunitatea din Sfântu Gheorghe, iar “Jacques sau supunerea” al trupei de limbă română a obţinut luna trecută Marele Premiu la cel mai de success festival de teatru pentru liceeni din ţară, “Licart”, în faţa unui juriu prestigios condus de maestrul Victor Rebengiuc.
            Ambele trupe de tineri confirm locul important pe harta teatrală a oraşului Sfântu Gheorghe, leagănul celor două teatre prestigioase, “Támási Áron” şi „Andrei Mureşanu”, dar şi al unei pepiniere excelente pentru viitori actori de succes.
            Cu speranţa că vom putea celebra astfel doi oameni implicaţi şi dedicaţi vieţii comunităţii noastre, adevărate exemple pozitive pentru noi toţi, vă mulţumesc anticipat.

Mădălin Guruianu,
Preşedintele Comisiei de Tineret şi Sport din Consiliul Local Sfântu Gheorghe
09.06.2011

Înaintat către Comisia de Tineret şi Sport, care a hotărât în şedinţa de joi 16 iunie acordarea celor doua premii, dar valoarea totală să fie de 3000 de lei, deci 1500 fiecare...