Noua manevră a lui Traian Băsescu de a trage de timp sau cum să faci totul pentru "a nu da ochii cu poporul" la alegeri...


„Noul guvern, praf în ochi”

ADAUGAT: FEBRUARIE - 9 - 2012

- susţine liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu.

„Eu cred că acest Guvern este un simplu praf în ochi. Va cădea la prima pală de vânt, este o tragere de timp clasică. Nu ştiu de ce i-aş acorda mai mult de câteva zile pentru a vedea dacă trece sau nu prin Parlament. În momentul de faţă, nemulţumirile celor din PDL cred că sunt imense, având în vedere că li s-a schimbat mare parte din garnitură. În acelaşi timp,  unii dintre ei au plecat doar de faţadă, punându-şi oamenii de încredere în acel Guvern”, a declarat, preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc ieri.

Tactica UDMR – joc de imagine

În legătură cu poziţiile adoptate de celelalte partide politice, acesta a afirmat:„UNPR-ul ne-a arătat că se bazează pe două nume pe care probabil că le va vehicula orice Guvern ar fi, chiar dacă va trebui să le propună celor de la USL, sau mai ştiu eu cui. Cât despre UDMR, duplicitarismul de săptămânile trecute, în care voci de prim rang cereau când ieşirea de la guvernare, când rămânerea la guvernare, s-a demonstrat a fi exact ceea ce spuneam, un simplu exerciţiu de imagine (…) În continuare mi-e greu să judec poziţia unui competitor pe scena politică, dar eu cred că dânşii fac o gravă eroare în ochii electoratului, crezând că pur şi simplu îi mai pot prosti câteva luni până la alegeri, mergând pe această linie direcţionată complet şi în exclusivitate de preşedintele Traian Băsescu”.
Ana Alina Costache

Comentarii