LA MULŢI ŞI FERICIŢI ANI TEATRULUI ŞI OAMENILOR SĂI MINUNAŢI!


Organizată pentru prima oară la Viena în 1961, data de 27 martie a fost decretată Ziua Mondială a Teatrului şi, începând din 1962, este marcată anual printr-o serie de evenimente.
În fiecare an, o personalitate recunoscută la nivel internaţional e invitată să transmită un mesaj întregii lumi a teatrului de pretutindeni, mesajul fiind tradus apoi în peste 20 de limbi şi citit spectatorilor înaintea reprezentaţiilor din seara zilei de 27 martie. În acest an, discursul îi aparţine actorului John Malkovich.
„Vă doresc ca munca voastră să fie convingătoare şi originală. Vă doresc ca ea să fie profundă, să emoţioneze, să îndemne la reflecţie, să fie unică. Fie ca ea să ne ajute să medităm la ceea ce înseamnă să fii om, şi ca această meditaţie să fie binecuvântată cu suflet, sinceritate, inocenţă şi graţie", a spus Malkovich.


Comentarii

Dli a spus…
La multi ani si din partea noastra.
Ady a spus…
Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com