Peste 1.000 de persoane au jucat deja RO vs HU

Pe parcursul primei săptămâni de la lansarea jocului RO vs HU / HU vs RO în mediul online, 1093 de persoane au utilizat aplicaţia realizată de Alexandru Ujvarosi. Jocul care poate fi accesat pe cele două bloguri diferite (www.huvsro.blogspot.com şi www.rovshu.blogspot.com) a avut parte de o puternică promovare la nivel naţional, unul din principalii susţinători ai campaniei fiind deputatul Alina Gorghiu.

În ceea ce priveşte accesarea paginii de Facebook RO vs HU, statisticile sunt uşor diferite. Până ieri, la ora 12.00, un număr de  5453  utilizatori unici au vizitat pagina. Dintre aceştia, majoritatea au vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani (74%). Informaţiile postate pe această pagină au fost distribuite de 121 de persoane şi sunt vizibile pe paginile a peste 22 000 de utilizatori de Facebook.
Cred că acesta este doar începutul. Ideea de a transmite un mesaj foarte puternic împotriva votului etnic, iresponsabil, prin intermediul unui joc uşor comic,  a prins bine la tineri. Ori,  aici cred că stă ţelul acestei acţiuni. Să arătăm oamenilor că putem să punem pe agenda publică subiecte sensibile,  fără a crea dialoguri conflictuale.
Emil Pantelimon
Purtător de cuvânt PNL Sfântu Gheorghe

Comentarii