VARUJAN VOSGANIAN LA SFÂNTU GHEORGHE


AGERPRESS, preluat de MESAGERUL DE COVASNA şi OBSERVATORUL DE COVASNA: 

Varujan Vosganian, în juriul “Paradei cârnaţilor

ADAUGAT: APRILIE - 12 - 2012

Politicianul Varujan Vosganian va face parte din juriul festivalului “Parada cârnaţilor”, ce va avea loc luna viitoare la Sfântu Gheorghe.

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu a declarat miercuri că senatorul Varujan Vosganian a acceptat invitaţia lansată de organizatorii festivalului şi a confirmat participarea la acest eveniment gastronomic.
“Parada cârnaţilor”, organizată de Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna (ASIMCOV) şi Ordinul Cavaleresc Gastronomic ‘La foc liber’ din Transilvania, va avea loc pe data de 19 mai a.c. la Sfântu Gheorghe.
Directorul executiv al ASIMCOV, Vajda Lajos a declarat pentru AGERPRES că în acest an se împlinesc zece ani de la prima ediţie şi se aşteaptă participarea a cel puţin o sută de echipe din ţară şi străinătate.
Juriul va puncta atât gustul cârnaţilor, reţetele după care au fost preparaţi, cât şi felul în care sunt decorate bucatele.
Vajda Lajos a menţionat că acest festival are ca scop promovarea tradiţiilor gastronomice şi atragerea cât mai multor turişti în judeţul Covasna.
Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Comentarii