VOTEAZĂ CU CAP - RO vs. HU, HU vs. ROMEDIAFAX - "Votează cu cap - RO vs. HU, HU vs. RO", sloganul PNL Sfântu Gheorghe pentru alegerile locale


Sloganul PNL Sfântu Gheorghe pentru alegerile locale este "Votează cu cap - RO vs. HU, HU vs. RO", liderul filialei, Mădălin Guruianu, afirmând că prin această campanie se doreşte ca "incompetenţa să nu se mai ascundă în spatele etniei", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului, a lansat, miercuri, într-o conferinţă de presă, campania denumită "Votează cu cap - RO vs. HU, HU vs. RO", care va fi sloganul formaţiunii în Sfântu Gheorghe.

"Începând de astăzi (miercuri - n.r.) lansăm această campanie prin care încercăm să spunem lucrurilor pe nume, şi anume să nu mai ascundem incompetenţa în spatele etniei şi să nu ne mai ascundem în spatele mesajelor de genul «e prost, dar e prostul nostru»", a spus Guruianu.

Potrivit sursei citate, PNL Sfântu Gheorghe a pregătit în acest context şi un "joculeţ" lansat on-line.

Preşedintele TNL Covasna, Emil Pantelimon, le-a prezentat jurnaliştilor acest joc, care durează două minute, el precizând că scopul campaniei "RO vs. HU, HU vs. RO" este încurajarea votului responsabil.

Cei care accesează acest joc pot vedea imagini cu zece personalităţi din Sfântu Gheorghe, fiind întrebaţi dacă sunt maghiari sau români. Pe site-ul respectiv se pot citi mesaje precum "M-am săturat să aud apărări de genul «e prost, dar e prostul nostru»" sau "Vrem să spunem STOP ascunderii incompetenţilor în spatele etniei".

"Sperăm că şi în Covasna, la un moment dat, se va vota în funcţie de competenţă şi să nu votăm un român doar că e român sau un maghiar doar că e maghiar. Acesta este principalul mesaj pe care vrem să îl promovăm", a spus Pantelimon.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, consilierul local Mădălin Guruianu, va candida pentru postul de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.


Comentarii

zoe a spus…
Super! Sper sa te vedem primar! ...Noi votam cu cap!:)