Candidatul PNL pentru Sfântu Gheorghe, Cziprian Lorand: „Trebuie să gândim, să vorbim și mai ales să muncim împreună”
Vineri după amiază, în Parcul Central din Sfântu Gheorghe, organizația municipală a PNL și-a lansat lista de candidați la Consiliul Loca Sfântu Gheorghe și candidatul organizației municipale pentru funcția de primar. La eveniment au luat parte peste 100 de persoane, susținători ai candidaților liberali pentru Sfântu Gheorghe. La întâlnirea care a prilejuit lansarea ziarului “Sfântu Gheorghe – Echipa liberală” au participat și reprezentanți de seamă ai societății civile covăsnene.
„Trebuie să gândim, să vorbim și mai ales să muncim împreună. Sunt aici pentru că sunt liberal și sunt aici ca să ducem într-o direcție mai bună soarta acestui oraș. Marea problemă a noastră este că, deși trăim într-o comunitate multiculturală, ne sfiim să învățăm limba celuilalt. Din pacate suntem prea puțini care vorbim, citim și scriem în ambele limbi la fel de bine. ”, a declarat Cziprian Lorand, candidat PNL la Consiliul Local Sfântu Gheorghe.
“Urmează 30 de zile în care probabil veți auzi lucruri bune sau lucruri rele, dar speranța mea este că va fi o campanile fair-play. Vă rog frumos să mă credeți că din punctual de vedere al Partidului Național Liberal nu vom răspunde la niciun fel de provocări, nu vom intra în niciun fel de conflicte și dispute, decât cele generatoare de idei constructive pentru comunitate. ”, a declarat Mădălin Guruianu, candidat PNL la funcția de primar al municipiului Sfântu Gheorghe
 „Îl asigur pe Mădălin Guruianu că întreaga organizație județeană a PNL îl sprijină în acest moment politic important.  La nivelul municipiului Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, în postura de candidat la Primărie, va avea voturile USL-ului, a conchis Marius Obreja, Preşedintele PNL Covasna.


Emil Pantelimon, Purtător de cuvânt

Comentarii