cum ne-am petrecut Ziua noastră...

Am sărbătorit alături de prieteni dragi, invitaţi şi cunoştinţe din ţară şi din afara ei, aşa cum se cuvine, timp de 9 zile... Au fost multe, enorm de multe evenimente, dar o să vă punctez rapid unde ne-am bucurat noi...

Sâmbătă a fost conferinţa şi lansarea de carte Dan Puric, plus excelentul concert de deschidere de la Biserica Catolică.
Duminică am vernisat la Muzeul Spiritualităţii Româneşti de sub Catedrală, expoziţia "Icoane Ortodoxe prin ochii unui secui catolic".
Luni a fost ziua Teatrului Andrei MUreşanu cu spectacolul "Norway Today" la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene.
Marţi şi Miercuri am pregătit ultimele detalii pentru weekend-ul de foc...
Joi a fost bucuria întâlnirii cu Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs în "Măscăriciul", plus o cină cu domnii la Bastion şi promisiunea că vom redeschide cinematograful din Sfântu Gheorghe cu o priecţie de gală a filmului "Nunta mută"!
Vineri am amenajat Cortul de Tineret de dimineaţă, la prânz am fost ca în fiecare an la parada de deschidere, de la 15.30 am deschis şi noi oficial activităţile împreună cu colegii de la Harit şi cu dl primar, împreună cu Grupul Ecou - "Ven Europa" şi "Vinovaţii fără vină", plus trupa Minestrone Band şi ale lor instrumente din legume. 
A urmat o succesiune de programe care au curprins concerte, lansări, karaoke, expoziţii, bineînţeles, atât în română, cât şi în maghiară. Plus sesiunile de autografe Taxi, Iris şi Felicia Filip. Plus Treasure Hunt şi Biblioteca Vie. Plus vizitele prin târgul din centru, prin Grădina Artelor de la Muzeul Naţional Secuiesc, pe la Expoziţia de la Sala Sporturilor şi al său concurs de tocăniţe, concertele de pe scenele secundare, dar mai ales superevenimentele de pe scena mare: TAXI, REPUBLIC, BOBAN MARKOVIC - sâmbătă şi IRIS CU FELICIA FILIP şi OMEGA - duminică, plus focul de artificii de la final!
duminică am mai avut şi două şedinţe festive la Consiliul Local - una de decernare a premiilor Pro Urbe la Sala Albastră a Bibliotecii, plus un prânz cu premianţii şi una în Sala Mare a Primăriei, la semnarea actelor de înfrăţire cu un oraş din Ungaria...

Una peste alta, au fost multe, dar intensitatea şi munca din spatele evenimentelor nu puteau rămâne neobservate, astfel că la sfârşit cred că putem felicita pe toţi cei care au pus umărul la crearea unei noi ediţii d emare succes a Zilelor Sfântu Gheorghe, aşa cum se cuvine unui oraş care a sărbătorit a 551 aniversare. 
La mulţi ani!


şi ca să "nu ne ieşim din formă", luni dimineaţă, împreună cu 8 prieteni, am pornit spre Plaiul Foii, am urcat până la refugiul Diana şi la Vârful Urşilor şi ne-am întors spre seară acasă, la Sfântu Gheorghe...
WE LOVE SAINT GEORGE!

Comentarii