ELECTRICA SFÂNTU GHEORGHE ÎN SUPERLIGĂ LA TENIS DE MASĂ!


Epilog pentru inceput

  Daca din curiozitate as aminti cateva nume - Szakacs Zsolt, Szakacs Andras, Ivan Welker, Onofrei Rares, Bedo Norbert - putini ar fi cei care ar sti despre cine, ce e vorba, poate doar adevaratii cunoscatori si impatimiti ai tenisului de masa din Sfantu Gheorghe ar sti ca in urma nu cu multi ani,actuala echipa CS Electrica SF. Gheorghe incepea un drum a carei destinatie o stim astazi - respectiv Superliga.
   Unii dintre ei s-au retras din sportul de performanta, dar au fost acolo si atunci cand echipa a avut nevoie de ei sa supravietuiasca, altii sunt actuala generatie de juniori, aruncata in focul meciurilor , care confirma si constituie garantia ca sportul in general, si tenisul de masa in particular si-a dat intalnire in Sf. Gheorghe.
  Asa cum ne-am asteptat returul play-off-ului Diviziei A tenis de masa a fost pregatit cu maxima seriozitate de staff-ul echipei, a aliniat cea mai buna formula de echipa la dispozitie, respectiv Simon, Moldoveanu, Kanabe, Kocsis tocmai pentru a evita orice surpriza si nu in ultimul rand pentru a confirma ca intr-adevar e echipa mai buna si isi merita locul in Superliga.
   Desfasurata in Sala de Sport Municipala - sub semnul Sfantului Gheorghe inaugurat/dezvelit cu o seara inainte -  in prezenta unui grup entuziast de suporteri meciul a fost unul fara istoric 5-0 (2 Moldoveanu, 2 Simon, 1 Kanabe), incheind cum nu se putea mai frumos un parcurs fara greseala in sezonul competitional 2011-2012.
 Cu aceasta victorie  CS Electrica Sf. Gheorghe isi castiga dreptul de a evolua incepand din sezonul 2012-2013 in Superliga , chiar daca mai e de disputat un meci tur-retur cu C.S.M.Buzau, mai vechea cunostinta din grupe.Spun asta deoarece meciul e numai unul de palmares, noi invingand echipa din Buzau de 2 ori in sezonul regulat, cele doua echipe indiferent de rezultatul meciului fiind promovate.
In aceasta zi ar fi lipsit de fair-play sa nu ii amintim pe cei care de multe ori anonim au permis realizarea acestui lucru si nu numai, respectiv salariatii Electrica Covasna - prin subscrierea celor 2% din impozit, cetatenilor orasului Sf. Gheorghe pentru sprijinul financiar si moral nerambursabil,si nu in ultimul rand amintesc de sprijinul constant al conducerii  filialei Electrica Covasna in constituirea bazei materiale sportive si a logisticii activitatii sportive.
  Daca initial a fost discret, odata cu aparitia unor rezultatele promitatoare, implicarea autoritatilor locale respectiv a Primariei, a Consiliului local, prin Comisia de Sport si Tineret, a Consiliului Judetean, a crescut constant, astfel ca in prezent implicarea si sustinerea acestora   constituie garantia unei perspective frumoase pentru miscarea sportiva din Sfantu Gheorghe.
  C.S. Electrica Sf. Gheorghe incheie cu o promisiune pentru sportul din SF. Gheorghe, aceea de a lupta pentru culorile orasului, de a reprezenta cu cinste pe cei care au crezut si au contribuit la aceasta performanta.

Multumesc,
Liviu Onofrei


Comentarii